Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Et voila: het Trainingsweekend van april 2016

Et voila: het Trainingsweekend van april 2016

3 minuten
09-05-2016
Safiya

Ik denk dat iedereen wel eens zo’n dag heeft waarop je in je bed ligt, starend naar het plafond en je je kaken nog na voelt branden van het vele lachen die dag… Opgerold in onesie en slaapzak, terugdenkend aan de invulling van de dag, waarbij je allang niet meer weet wat je precies hebt gedaan, omdat het zó veel en vooral zoveel leuks was.

Als achtergrondmuziek het geroezemoes van kamergenootjes die hun ervaringen en energie nog even kwijt moéten, voordat ze langzaam wegsoezen. Oké, mogelijk was dit geroezemoes ietsje harder, met een flinke portie gelach erbij dat af een toe zorgde voor (een terechte) sssht’ van kamergenoten die de reflectie van de dag niet zozeer konden waarderen als de herriemakers zelf. Al helemaal gezien het zogenaamde ‘wegsoezen’ zo’n 2 uur later nadat het licht uit was, pas plaatsvond maar hé, een mens heeft maar zo’n vijf uur slaap nodig, toch?

Dromen

In diepe rust, nog heerlijk dromend over de minidisco-dansjes die je die dag geleerd hebt en je in je droom vol enthousiasme aan het uitvoeren bent in de Franse zomerzon met minstens zo’n 40 joelende kindertjes om je heen, zou je allesbehalve gewekt willen worden… Echter, elke ochtend begint de dag weer vroeg en geef je gelijk weer de volle 300%. Fris en fruitig de dag beginnend met een dansje, gevolgd door heel wat leerzame workshops – was school maar altijd zo – sport en spel tot je er bij neer valt en theater, zang en presenteren tot je schor bent en niet meer weet of je Simba bent of een pop moet spelen die geofferd wordt en een hele pot zout over zich heen krijgt ter marinade. Gelukkig is het leven toch een grote improvisatieshow.

Et voila

Het hele programma allemaal aan elkaar ‘gelijmd’ door een heleboel lekkers, geserveerd met nog meer liefde – en dát proef je, geloof me – lig je de volgende avond, na zo hier en daar een kampvuur, karaokeavond of one minute of fame’, weer moe en zeker voldaan, knusjes tussen je medeanimateurs en animatrices in bed… Ik denk dat iedereen wel eens zo’n dag heeft waarop je in je bed ligt, starend naar het plafond en je je kaken nog na voelt branden van het vele lachen die dag… Maak daar vier dagen van, voeg hier heel veel dansen, heel veel plezier en bovenal ontzettend veel lachen aan toe, et voilàje hebt een trainingsweekend van Team4animation.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!