Ervaring voor mijn leven

Ervaring voor mijn leven

Oke, nog één blog dan! Om het af te leren. Maar deze is anders dan mijn ander blogs.
Soms heb je dat je in een soort sneltrein zit die maar doorgaat, en doorgaat, en doorgaat. Er zijn pieken maar ook zeker dalen geweest vorig jaar. Elk dal maakte dat de sneltrein nog harder ging. Genieten van de mooie dingen werd steeds lastiger omdat die sneltrein maar bleef rijden. 

Wakker schudden
Ik ging gewoon door zonder er al te veel bij stil te staan. Studie, stage, hockey, het deed me allemaal niet zo veel maar ik deed het gewoon. Totdat iemand je wakker schudt en je duidelijk maakt dat het zo gewoon niet langer kan. Zo’n moment had ik vorig jaar. De droom die ik zo graag wilde waarmaken leek opeens bijna uiteen te spatten. Maar gelukkig waren er zoveel mensen die vertrouwen in mij hadden en in mij geloofde. Er moest iets gebeuren, mijn ogen moesten weer worden geopend.

‘Dit wil ik’! Dacht ik meteen.

Precies op het goede moment kwam ik dan ook terecht op de site van Team4Animation. Wat zag het er leuk en fantastisch uit allemaal, ‘dit wil ik’! Dacht ik meteen. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik te horen kreeg dat ik was aangenomen! Toen kwam het trainingsweekend en wauw… dit heeft mijn beeld erg veranderd. Je mag jezelf zijn, je moet jezelf zijn, haal alle gekkigheid uit de kast en laat je zien! Dit alleen was zo’n goede ervaring voor mij. Het deed de sneltrein een stukje langzamer rijden.

Dichtbij jezelf blijven
En toen kwam natuurlijk de zomer, in het begin nog wat onzeker begon ik aan dit grote avontuur. Als ik terugkijk kan ik het nog steeds niet geloven, ik heb gewoon gedaan! Ik heb mezelf echt overtroffen, want een jaar geleden had ik dit nooit maar dan ook nooit gedaan.

Deze zomer heeft mij weer leren genieten van dingen en dingen meer leren waarderen. Het heeft me laten zien wat er in het leven echt belangrijk is. En dat is lol maken, vrienden, familie, jezelf zijn, dichtbij jezelf blijven. De vruchten werpen zich meteen af, ik ben van de sneltrein afgestapt. Ik zit nu weer vol energie en enthousiasme in mijn studie. Ik ga nog twee jaar knallen en dan mag ik mijzelf echt juf noemen. Dat is mijn droom en die ga ik waarmaken.

Ik wil iedereen bedanken, met name Team4Animation! Door jullie heb ik een geweldige zomer gehad, eentje die voor de rest van mijn leven betekenisvol zal blijven.

Over de blogger
Eva Mark
Eva Mark

Hoi! Ik ben Eva, student Pabo in Haarlem. Deze zomer heb ik de kinderen op camping l’Hirondelle samen met mijn collega’s vermaakt. Tegelijkertijd schreef ik blogs voor Team4Animation!

alle blogs van Eva
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022