Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

En route du Champagne

En route du Champagne

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Ik wil bij deze graag mijn collega’s nomineren voor collega’s van het jaar. Ik weet dat dit bij Team4Animation nog niet ingeburgerd is, het is ook moeilijk om het hele team van de camping naar Utrecht te verhuizen om deze prijs uit te delen bij de reünie, maar ik heb werkelijk waar de zomer van mijn leven.

Tijdens een bezoekje aan het thuisfront van mijn animatie-collega Claire, werden we hartelijk ontvangen met de geur van geroosterd vlees op de bbq. Haar ouders vonden het helemaal gezellig dat ik langskwam en ik was van harte welkom. De volgende dag kreeg ik een complete toer door het centrum van Troyes, inclusief interessante weetjes. Ik weet nu waar David Beckham en François Hollande verblijven wanneer zij de stad bezoeken. Onze plannen om de winkels leeg te kopen tijdens onze shoptoer vielen enigszins tegen, maar de pan vol paella die op het vuur stond toen we weer terugkwamen maakte dit ruimschoots goed. Ik werd zelfs nog voorgesteld aan mamie, die ook bleef eten. Toen iedereen zijn buikje rondgegeten had, kreeg ik twee zoenen om me welterusten te wensen en ik moest vooral nog eens weer komen. Moe maar voldaan reden we de volgende ochtend vroeg weer naar de camping, want ja, werk is werk.

Ik, Chloë, Claire, Anouk, neus van Estelle

Ik, Chloë, Claire, Anouk, neus van Estelle

Maar ook wanneer we wel werken zijn er genoeg leuke dingen om te doen. Lac d’Oriënt is aan de overkant van de weg en het is dan ook slechts 10 minuutjes lopen tot het strand. Veel vrije, zonnige middagen worden doorgebracht met een boek en een matje op het strand. ’s Avonds eten we samen bij het restaurant wanneer er een concert is, en natuurlijk zingen we luidkeels alle liedjes mee, vaak beter dan de Franse zangers of zangeressen zelf. Estelle, receptioniste, is mijn vaste karaokemaatje. We hebben dezelfde muzieksmaak en zijn beide enorm fan van Pitch Perfect. Laatst hadden me een marshmallowavond en zongen we samen keihard mee met nummers die de rest van de campingcrew niet kende. Chloë, receptie, kreeg absoluut de trofee voor de meest aangebrande marshmallows, Claire die voor de meest uitgeblazen kaarsjes.

05 route du champagne

Route du Champagne

Vandaag reden Estelle en ik de Route du Champagne. Ondanks het feit dat we er een half uur over deden om kaartjes te krijgen omdat de pinautomaat bij de kaartverkoop het niet deed (we moesten een km lopen tot de eerstvolgende bank en vervolgens 10 minuten zoeken naar een andere kaartverkoop), was het fantastisch. We hebben wel 2 van de 24 champagnes geproefd, champagnegrotten vanbinnen bekeken en de Franse fanfarekorpsen beoordeeld. De straten waren gevuld met muziek en enigszins enorm aangeschoten mensen. Het champagneglas wat we kregen als deel van ons ticket mochten we houden als een souvenir.

Op de planning: avonturenpark Nigloland, het leegkopen van de outlets en een stapavond met collega’s. En we gaan nog niet naar huis, nog lang niet, nog lang niet, en we gaan nog niet naar huis!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!