Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Onze eigen Richard in The Leadership Series!

Onze eigen Richard in The Leadership Series!

1 minuten
11-10-2017
Iris van de Beek

In het kader van The Leadership Series interviewde Nadieh Wesseling (wie ook animatiewerk heeft gedaan!) Richard Otten: de oprichter van Team4Animation. 

Het interview

”Er wordt enorm veel verantwoordelijkheid gelegd bij jonge mensen en daar moet je goed mee omgaan. Dat hebben we nu wel geleerd door meer rust in te bouwen, pauzes in te lassen en regiomeetings te organiseren. Er zijn betere kaders en ook een beter salaris. Alle voorwaarden zijn verbeterd en ook op kantoor probeer ik meer in te zetten op drijfveren en ambities. En op vragen als: waarom zit je hier nou? Wat voegen wij toe aan jouw carrière? Hoe zorg je dat jij over 5 jaar dan een leuke persoon bent, door wat je nu doet? In plaats van: dit moet je doen, jij bent verantwoordelijk voor werving en selectie en elk jaar krijg je nieuwe doelstellingen, want dat is de “wat”. Daar ben ik wel heel erg mee bezig.”

Nieuwsgierig geworden? Lees hier het gehele interview!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!