Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

De eerste dagen in Frankrijk

De eerste dagen in Frankrijk

3 minuten
07-07-2017
Yara Bosman

Onze reis begon op het vliegveld in Rotterdam, zware koffers en gezonde spanning onderweg naar het zonnige Frankrijk!!! Afscheid nemen en door de douane, nee er is geen mogelijkheid meer om terug te gaan. Met onwijs veel zin en een grote glimlach stapte wij het vliegtuig in, zelfs in het vliegtuig waren de kleuren oranje-blauw in overschot te vinden en dat betekent maar één ding… DE ZOMER VAN ONS LEVEN IS WEER BEGONNEN!

Geland op het vliegveld van Montpellier, kwam de Franse klap met een volle vaart.. alles in het Frans. Daar was Jade, een Française met een Nederlandse moeder.. alles was toch Frans? Ohnee nog even niet met de nadruk op even want zodra we op de camping waren begon ook zij in het Frans te praten. We werden met open armen ontvangen door alle Franse collega’s en voor mij was het natuurlijk weer een beetje thuis komen. Na een bewogen nacht werden we wakker door de zon en de hitte, ohja half slapend besefte wij dat we in Frankrijk waren. Op naar het dorpje Sommières met twee collega’s die zo lief waren om ons mee te nemen naar de supermarkt.. zonder karretje.. zonder mandje gingen wij de winkel in… conclusie slecht idee. Met onze handen vol pasta zakken, ijsjes en water liepen wij toch best tevreden de supermarkt uit.

Eerste avontuur

Ons eerste avontuur begon achterin het busje van de baas.. ja dit klinkt raar en ook wij hadden even de gedachten wat doen wij hier, maar het liep gelukkig goed af. Achterin de auto, onderweg naar een gerenoveerde tuin van minstens 200 jaar oud om te kijken wat onze miniclub activiteit van de maandagochtend inhield.. ja tuinieren met de kids, dit valt zeker onder het motto’’alles kan in Frankrijk’’.. Naast alle spannende eerste avonturen hebben wij natuurlijk ook nog even van de zon genoten, aangezien de baas ons de eerste dag mededeelde dat we toch nog erg wit waren en een zonnestraaltje wel konden gebruiken.

Kortom de eerste dagen waren warm, Frans en vooral gezellig. Zondag start ons leven als animatrice en kunnen we niet meer onopgemerkt aan het zwembad liggen of over de camping lopen. Onze eerste dagen van de zomer van ons leven is echt begonnen.. laat de rest maar komen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!