Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Een Gewone Werkdag

Een Gewone Werkdag

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Hoi.

Ik heb bedacht dat het leuk is om verslag te doen van mijn dagactiviteiten. Volgens mij is dat niet echt een origineel blog-idee, maar dat maakt niet uit yes.

 

07.55: Wekker

08.15: Opstaan met stress omdat ik te lang heb gesnoozed.

08.30: Joggen; 20, 30 of 40 minuten (in het laatste geval: nog meer stress, omdat ik daarna moet douchen/eten).

09.45: Miniclub openen. De miniclub is een hok zonder ramen, dus het is belangrijk dat die niet pas om 10.00 wordt geopend. Dan worden de kindjes namelijk vergast.

10.00: Miniclub = knutselen & spelletjes. Ik zit daarna altijd onder de verf/lijm/bloedkrassen (het laatste komt door doornplanten, niet door kinderen).

12.00: Zooi opruimen & verf van mijn gezicht vegen.

12.30: Lunchen = gratis sandwich als de baas er niet is.

13.15: Hoewel ik deze tijd officieel vrij ben, moet er altijd wat gedaan worden. Een nieuw programma maken, miniclub voorbereiden, cadeaus voor de Bingo zoeken, liedjes downloaden, maar ook kleren wassen of boodschappen doen.

15.30: Sporttoernooi, zoals voetbal, volleybal, badminton of jeu de boules. Ik faal in al deze categorieën, maar heb wel ontdekt dat oefening inderdaad kunst baart.

18.30: MINIDISCO, mijn eeuwige favoriet. Hoewel mijn collega’s gek worden van de openingstune “Papa Pinguïn” en vinden dat ik veel te enthousiast meezing, zijn de kindjes zo onder de indruk dat sommigen vergeten te dansen. Zij staren me gewoon met open mond aan.

19.00: Avondeten = pizza, friet of salade. Ik word hier een beetje dik oeps.

21.00: Avondprogramma zoals karaoke, bingo, talentenjacht of Miss & Mister Mas de Champel.

23.00: Opruimen en chillen met collega’s.

00.45: Slapen. Ik val rond deze tijd in een soort coma, want ik word moe van Frans praten.

 

Ik heb op zaterdag heel de dag en op zondag tot 18.00 vrij! Dus dan doe ik ook nog andere dingen. Vandaag ben ik bijvoorbeeld verbrand.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!