Een dag in het leven van mij op Campix

Een dag in het leven van mij op Campix

3 Minuten
04 Aug 2018

“Hartstikke leuk al die blogs over wat je allemaal beleefd, maar hoe ziet je dag eruit op de camping?”. Bij deze een korte samenvatting van wat ik zo ongeveer beleef op een dag.

7:30 tot 9:30

We doen een poging om op te staan, snoozen en dan daadwerkelijk opstaan. Aankleden, lenzen in en mijn haar en dat is een hele klus, aangezien het heel erg lang is en ik niet bekend wil staan als die animator met dat maffe haar (Ja, zo sta ik al bekend, maar wat wil je na een sport activiteit én een minidisco!).

Hierna gaan we proberen een croissantje of een chocolat au pain naar binnen te werken, samen met de eerste fles water van de dag. Dan gaan we een rondje over de camping om kindjes op te halen voor de mini club.

knutselwerkjes; De mooiste vis van de zee

9:30 tot 11:30 (ofzo)

Nu is de kinderclub echt begonnen. Eerst knutselen, gevolgd door buiten te spelen. Na 5 varianten van tikkertje, anne-maria koekoek en chinees voetbal is het dan ook wel weer klaar. Soms volgt hierna nog een splashdance in het zwembad en dan blijft de muziek nog even hangen (voor een half uur!). Blijkbaar is het ook een sport geworden om de animator naderhand in het water te gooien, mét kleren aan… Ergens rond deze uren gaat waterfles twee leeg.

12:00 tot 18:00

Vrije tijd voor mezelf! Het is hier gewoon te heet in Saint Leu d’Esserent dat ik niks kan, mag en wil organiseren. Niet alleen voor de veiligheid voor de rest, maar ook omdat er dan gewoon echt geen animo voor is. Dus we gaan dan rustig een keertje zwemmen, het knutselwerkje voor morgen maken en dan andere dingen voorbereiden óf bloggen schrijven. Oja, en natuurlijk niet vergeten ergens tussendoor te eten en te blijven drinken, want dat is iets wat ik nogal snel vergeet. Waterfles numero 3 & 4.

18:00 tot 21:00

De laatste activiteiten van de avond. (bijna) Iedere dag is er een sport activiteit van 18:00 tot 18:45 en daarna heb ik 15 minuten om de muziekbox te pakken en de minidisco te starten, want om 19:00 precies begint deze. Na een half uur dan heftig gedanst te hebben, heb ik 30 minuten om tot rust te komen en de allerlaatste activiteit bij elkaar te halen, een quiz, spel of een sport. Tja, natuurlijk moet je dan wel genoeg water drinken bij deze activiteiten, dus waterfles 5 & 6.

21:00 tot ????

Vanaf nu is het dan ook écht klaar. Geen activiteiten meer, maar nog wel weer een rondje over de camping. Even met de gasten kletsen, goede nacht wensen, je kent het riedeltje wel. Dan een keer ergens weer eten en dan weer naar bed, want de volgende ochtend rammelt het wekkertje gewoon om 7:30. Ach, eigenlijk valt het gewoon mee op zo’n camping werken.

Over de blogger
Timo Boom
Timo Boom

Salut, klaar voor ronde twee! Na het daverende succes van mijn vorige zomer in Saint Leu d’Esserent, beproef ik mijn tweede zomer in Sisteron, het zonnige zuiden van La France. Volg je mijn gekke avonturen mee met wat ik zoal beleef op deze nieuwe locatie? Fais attention à mes blogs en dan neem ik je mee op dit nieuwe avontuur. A tout a l’heur!!!

alle blogs van Timo
Vacature bij deze blog
Aan de slag in Nederland

Aan de slag in Nederland

Land
Nederland
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021