Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Drie redenen waarom je moet kiezen voor Team4Animation

Drie redenen waarom je moet kiezen voor Team4Animation

3 minuten
07-06-2019
TOP Animation

In de zomer van 2017 had ik gewerkt als animatiemedewerker op een camping in Nederland. Ik had een top zomer gehad en het smaakte naar meer. Maar ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en het buitenland heeft een enorme aantrekkingskracht op mij. Animatiewerk in Nederland wilde ik dan ook niet meer. Al snel had ik bedacht wat ik wel wilde: animatiewerk in Frankrijk. Team4Animation is één van de bedrijven waar je voor kan werken als je animatiewerk wilt doen in het buitenland. Waarom heb ik dan specifiek voor T4A gekozen?


Reden 1: zon, zee, strand en salaris

Het buitenland trekt mij aan omdat ik het tof vind om in aanraking te komen met andere mensen, andere culturen, enzovoorts. Frankrijk trekt mij aan omdat er volop zon, zee en strand is. Allemaal dingen waar we in Nederland een gebrek aan hebben, vind ik dan. Ik zag animatiewerk in Frankrijk dan ook als een buitenkans: drie maanden in het buitenland én ook nog eens betaald krijgen. Laten we eerlijk zijn, het salaris is niet onbelangrijk en bij T4A vond ik dat goed geregeld. Wel moet je je beseffen dat animatiewerk niet draait om het verdienen geld, maar om het opdoen van een bijzondere ervaring.


Reden 2: chille bedrijfscultuur

Op de website van T4A staat het onder het kopje "over ons" al iets vermeld over de bedrijfscultuur. Ik quote: "Hoewel we groter en groter worden, is de basis altijd hetzelfde: kameraadschap en verbondenheid. Dit trekt mensen aan en houdt mensen vast: je voelt het meteen als je bij ons binnenstapt." Zo op het eerste gezicht lijken het vooral mooie woorden en denk je vast het zal wel, maar het is écht waar. Bij T4A is de sfeer persoonlijk en warm. Je voelt je geen nummer. Ook merk je dat er een goede sfeer heerst onder de collega's onderling. Dat is altijd een goed teken voor mij. Op het moment dat je het kantoor in Woerden binnenstapt, voel je je direct thuis en deel van de T4A familie.


Reden 3: eerst sollicitatiegesprek, dan training

Ook vind ik het een groot voordeel dat je eerst een sollicitatiegesprek hebt en daarna pas de animatietraining. Het sollicitatiegesprek is voor T4A een goed moment om te kijken of jij bent wie ze zoeken, maar het is ook een goed moment voor jou om te bepalen of animatiewerk (in het buitenland) iets voor jou is én of je wil werken voor T4A. Als je niet bent wie T4A zoekt of als T4A niet is wie jij zoekt, dan ben je niet eerst trainingskosten kwijt. Als je op training gaat, dan weet je honderd procent zeker dat je aan de slag gaat en dat is een fijne gedachte!


Conclusie

Kies Team4Animation voor DE ZOMER VAN JOUW LEVEN!!!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!