Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

De zomer van mijn leven: hoe een droom werkelijkheid kan worden

De zomer van mijn leven: hoe een droom werkelijkheid kan worden

3 minuten
19-02-2016
Eva Mark

Ik was vroeger zo’n geluksvogel die elk jaar werd meegenomen door haar ouders naar het heerlijke zonnetje. Jarenlang heb ik gekampeerd  en lol voor 10 gehad, op allerlei verschillende campings. Daar kwam natuurlijk een einde aan op een gegeven moment. Ik ging zelf op pad met vriendinnen. Maar ja, wat is nou uiteindelijk de zomer van mijn leven geweest? En wat betekent die eigenlijk voor mij?

Speciale zomer

Maar ik heb nog niet alles verteld.  Want afgelopen zomer was heel speciaal. Ik kan je dan ook met  volle overtuiging vertellen dat de zomer van mijn leven afgelopen zomer was. Toen heb ik namelijk echt iets gedaan waar ik gewoon onwijs gelukkig van word. En dat is mensen blij maken, een lach op hun gezicht toveren. Ik had de eer om animatrice te mogen zijn op camping l’Hirondelle in Frankrijk.

De zomer van mijn leven

Maar waarom betekende dat zoveel voor mij? Eigenlijk is het een soort van droom die uitkwam. Vroeger als klein meisje, keek ik onwijs op tegen meiden en jongens die dit ‘coole werk’ mochten doen. Maar ik was toch echt niet van plan dat ooit ook te durven. Want ik geef toe, je moet wel even over een drempel heen durven stappen. Je moet af en toe toch de clown van de camping durven zijn. En wat geeft dat een kick!! Het maakte me zo trots op mezelf! Ik heb van deze zomer geleerd dat het belangrijk is om af en toe uit je comfort zone te stappen. Maar ook om me open te stellen voor nieuwe en mooie dingen. En het belangrijkste: te genieten van het leven zoals dat is. Je begrijpt dus wel dat deze zomer, tot nu toe, de zomer van mijn leven was.

Het is nog niet voorbij!

Maar het animatieplezier is nog niet voorbij! Ik mag deze zomer weer drie weken animatrice zijn! Ik ga invalwerk doen op campings in Frankrijk.  En ik ben al aan het aftellen. Stiekem heb ik toch even de minidiscoliedjes al een stuk of 50 keer geluisterd. Nog maar 5 maanden en dan mag ik weer!!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!