Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Dé zomer van mijn leven

Dé zomer van mijn leven

2 minuten
11-03-2018
Janiek Bouman

Vorig jaar begon ik aan mijn Team4Animation-avontuur. Ik had er al wat voorpret opzitten op het trainingsweekend en alle blogs hadden mij alleen nog maar nieuwsgieriger gemaakt naar de zomer. Ik had van te voren goed contact met mijn camping en wist wat er van mij verwacht werd. Alleen de reis nog boeken en ik was er klaar voor! Team4Animation beloofd je de zomer van je leven, een belofte die voor mij meer dan uitkwam!

Toen ik aankwam op mijn camping voelde ik mij gelijk thuis. De camping was klein, gezellig en de natuur kreeg er de ruimte. Ik kwam letterlijk en figuurlijk (het was 38 graden) in een warm bad. Dit eerste gevoel gaf een boost van vertrouwen. De eerste dag was onwijs spannend maar misschien ook wel mijn mooiste herinnering aan het animatiewerk.

De eerste dag

Op de camping stonden voornamelijk Franse gezinnen, mijn eerste miniclub hoefde ik daarom ook niet in het Nederlands te vertalen. Met 5 kindjes kon ik rustig aan wennen aan het uitleggen van knutsels en het spelen van Franse schoolplein spelletjes (la balle assisse bijvoorbeeld). ’s Middags stonden de oudere kinderen op het programma. De avond van te voren had ik mijn favoriete kampspel, vlaggenroof, vertaald en toepasbaar gemaakt voor op de camping. En wonder boven wonder, er stonden 16 kinderen klaar om vermaakt te worden. We hebben uiteindelijk bijna 6 potjes kunnen doen in 2,5 uur. De hele week kwamen de kinderen terug om nog meer leuke spellen te doen. De eerste minidisco was nog even wennen, hoe hard mag de muziek, welke dansjes kunnen goed achter elkaar en hoe veel kindjes kan ik verwachten? Uiteindelijk kon ik niet alleen rekenen op kinderen maar deed mijn campingbaas ook gewoon mee!

De eerste dag op de camping gaf mij een enorme kick, ik had het overleefd, de kinderen waren blij en de campingeigenaren ook. De zomer werd alleen nog maar beter na deze dag en ik heb veel lieve kindjes en onwijs gezellige ouders op mijn camping gehad. Na de zomer werd ik zelfs genomineerd voor animatrice van het jaar, een grote kers op de mega grote taart!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!