De tijd van m'n leven op de showcamping La Dragonnière

De tijd van m'n leven op de showcamping La Dragonnière

Bonjour, Bonsoir, mijn naam is Justin en ik werk dit seizoen voor het eerst als entertainer voor TeamAnimation op een showcamping in Zuid-Frankrijk. Ik sta dit seizoen vanaf 7 mei tot en met eind augustus op deze camping en ik maak deel uit van een internationaal team.

De ervaring van mijn leven

Dit jaar ben ik voor het eerst aan de slag als entertainer en ik vind het echt ontzettend gaaf! Ik werk in een groot team en samen zetten we grote shows neer, de animatie is veelzijdig en de reacties van de kinderen zijn overweldigend. Doordat je zoveel met je collega’s samenwerkt, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, beginnen ze echt als familie te voelen. We zijn altijd samen en we repeteren veel, ook tijdens de lunch bespreken we de details en zorgen we ervoor dat de show van vandaag nog beter wordt dan gisteren.

De sfeer is altijd goed en de spanning voor, na en tijdens de grote shows die we doen is erg leuk. Je werkt samen naar hetzelfde doel en je leert elkaar super snel kennen en daarbij leer ik ook nog eens snel de Franse taal.


Leer je Frans

Een dikke tip van mij is dat je je voorbereidt door de Franse taal te leren. Ik ben vanuit Spanje naar Dragonnière vertrokken en heb op dat moment er niet over nagedacht om me voor te bereiden op het spreken van Frans. Ik had verwacht dat meer mensen Engels zouden spreken, maar de voertaal is Frans en dat gaat soms best snel. Dus dikke tip van mij, leer je Frans! Ook al leer ik nu snel en zijn de mensen super aardig, het was makkelijker geweest als ik de taal al (een beetje) gesproken had ;p

Gewoon gaan!

Werken op La Dragonniere is echt de beste keuze die ik heb gemaakt. Mocht jij twijfelen om dit werk te gaan doen, dan moet je dit zeker gewoon gaan doen! Ik heb nog geen moment spijt gehad en ik wil nog lang niet naar huis. Gelukkig ben ik hier ook nog tot en met augustus. Werken in Frankrijk is ontzettend vet en je leert veel, je ontmoet nieuwe mensen, je leeft in je eigen wereld, ontdekt nieuwe plekken en je komt achter dingen van jezelf die je nog niet wist. Daarnaast is het ook erg vet dat kinderen je naam schreeuwen en dat iedereen je kent, je voelt je toch een beetje een held!

Au revoir, Justin :)

Ben jij nu ook excited om te gaan werken op zo’n mooie werkplek als Justin in Frankrijk? Check dan vooral even teamanimation.nl/vacatures of solliciteer direct via teamanimation.nl/solliciteren. Samen vinden we net zo’n vette werkplek die goed bij jou past!

Over de blogger
Joëlle Coelingh
Joëlle Coelingh

Joëlle is al sinds 2016 actief voor TeamAnimation. Na drie zomers gewerkt te hebben in Zuid-Frankrijk in verschillende teams en op twee verschillende campings heeft ze zich nu aangesloten bij kantoor. Joëlle heb je misschien al gezien op jouw camping of vakantiepark om foto's of video's te maken.

alle blogs van Joëlle
Vacature bij deze blog
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022