Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

De Team4Animation-stress remedie

De Team4Animation-stress remedie

3 minuten
01-05-2014
Jildou Stapert

Het zal voor veel Team4Animationers die al op trainingsweekend zijn geweest niet onherkenbaar zijn: je komt thuis na een weekend vol gezang, gedans en gelach met allemaal mensen, die minstens even prettig gestoord zijn als jij, en het eerste wat je ouders vragen is of je niet alsjeblieft heel even stil kunt zitten. Natuurlijk zijn ze heel benieuwd naar al jouw verhalen, maar ze kunnen het zo toch echt niet volgen. En stiekem vragen ze zich af wat die trainers daar in Sint Anthonius in hemelsnaam allemaal met hun kind gedaan hebben. Gehersenspoeld? Gedrogeerd ofzo? Opmerkingen als ‘Ik ga je minidisco CD verbranden!’  hebben we ondertussen vast allemaal al wel een keertje gehoord, terwijl dat nou juist hetgene is waar ik vandaag eens vol lof over wil schrijven: de minidisco CD.

Maar eerst zal ik mezelf even voorstellen: mijn naam is Jildou Stapert en ik woon in het uiterste noorden, namelijk Stiens, Friesland. Ik ben 18 jaar en ik zit in het eindexamenjaar van het Christelijk Gymnasium Beyers Naudé in Leeuwarden. Veel kersverse animateurs en animatrices zitten met hetzelfde probleem waar ik nu mee worstel: examenstress. Ondanks het feit dat ik er goed voor sta en ik weet dat de kans groot is dat ik gewoon ga slagen, slaat soms toch de twijfel toe. Scheikunde is zo moeilijk. Biologie is zo veel. Ga ik het wel halen? En waarom lukt deze MINDER PRETTIGE opgave nou niet?!

Dat is het moment waarop ik mijn minidisco CD tevoorschijn haal om alle frustratie er eens heerlijk uit te dansen. Dit werkt niet alleen omdat je aan het bewegen bent, maar ook omdat ieder dansje zijn eigen herinneringen met zich mee draagt. Het schoonmaken van de keuken alsof je rechtstreeks uit Annie bent gestapt of alle prachtige One minutes of F(Sh)ame (vooral die van Axel). Vervolgens denk je aan Denise, die met gebroken stem schreeuwt: ‘BLIJVEN LACHEN!’ *kuch* *kuch* en Mr. Alfred, wiens stralende glimlach niemand kon evenaren. En wanneer alle mooie herinneringen gepasseerd zijn en ik alle frustraties er uit heb gedanst, kan ik er weer voor de volle 300% tegenaan.

Dus, wil jij of wilt u deze anti-stressbehandeling ook volgen? De minidisco CD is te koop voor maar €10,- Alle stress verlagende hits zijn erop te vinden, kinderen vinden het prachtig en alle zorgen zijn verleden tijd! Zo. Tot zover de promotie voor vandaag.

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!