Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De reünie van je leven!

De reünie van je leven!

2 minuten
02-10-2017
Iris van de Beek

Minidisco dansen, animateurs die los gaan en de wave doen met Bas: afgelopen vrijdag vond dé reünie van het jaar plaats op ons kantoor in Woerden.

Na weken van voorbereiding was het eindelijk zover: de reünie van Team4Animation 2017! Op kantoor waren we heel de middag behoorlijk zenuwachtig, zou het geregelde podium Mitchel en Ilse wel houden? Om onze zenuwen te bedwingen zijn we maar taart gaan eten. Heel de week. Elke dag.

Een bijna vlekkeloze presentatie

Om 18:30 uur was het zover, onze geliefde animateurs druppelden binnen. Na een uurtje begonnen we met de presentatie en er kwam van alles voorbij: een cheque voor Dream4Kids (1053 euro!), nieuwe medewerkers, afscheid van oude medewerkers (snik) en natuurlijk de prijsuitreiking. Deze verliep bijna vlekkeloos, alleen door de ‘oplettendheid’ van Marie-Cécile kwamen de namen van de winnaars al wel eens in beeld voordat dit de bedoeling was (het is je vergeven MC!).

‘Ik wil nu dat je met me danst!’

Na de presentatie was het tijd om te dansen en met al die animateurs onder een dak, kun je rekenen op een feestje! Al met al zijn we nog even doorgegaan en daarna met z’n allen vertrokken naar Utrecht om daar, zoals Dyon het ooit eens verwoordde, het ‘T4A-virus’ te verspreiden. We hebben een toptijd gehad, mijn felicitaties aan de winnaars en zie hier de prachtige foto’s!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!