Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De reis naar de camping

De reis naar de camping

4 minuten
13-06-2018
TOP Animation

De meeste van jullie weten nu waarschijnlijk al waar jullie deze zomer terecht gaan komen. Misschien is het al bijna zover! Druk met het boeken van de reis naar de bestemming. In de zomers van 2015, 2016 en 2017 heb ik voor Team4Animation in Frankrijk gewerkt. De reizen naar de campings zijn voor mij echte avonturen geweest.

De reis van 2015

In 2015 werd ik door mijn ouders gebracht. Ik had nog een laatste tentamen in Rotterdam voordat we konden gaan. Dus mijn ouders hebben mij ’s morgens op de trein gezet in Woerden om mij vervolgens in Rotterdam op te kunnen halen. Dus rond een uurtje of 1 begon mijn grote avontuur. Alles ging goed tot dat we aankwamen bij Antwerpen en de file begon. Volgens mij is er geen moment op de dag dat er geen file is bij Antwerpen. Met drie uur vertraging kwamen we ’s nachts om 01:30 aan.

De reis van 2016

In 2016 was extra spannend omdat ik voor het eerst zelf in het buitenland zou gaan rijden. Ik had me goed voorbereid. Alle grote steden tussen Utrecht en Ornans opgeschreven zodat, als mijn navigatie het zou begeven, ik het nog steeds kon vinden. Ik had zelfs hotels opgezocht voor als ik niet meer verder kon rijden. Ik had geleerd van het Antwerpen debacle van het jaar daarvoor en ik besloot via Luik te rijden. Maar tja in Luik nam ik de verkeerde afslag waardoor ik heel de stad heb gezien voordat ik de juiste weg weer terug had gevonden. Uiteindelijk kwam ik om 8 uur ’s avonds op de camping aan zonder ook maar één keer file te hebben gehad.

De reis van 2017

In 2017 ging ik wederom zelf met de auto, dit keer naar Le Bourg d’Oisans in de Alpen. Ik besloot weer via Luik te rijden, en je raad het misschien al, ik verdwaalde weer. Halverwege België begon er een vrachtwagen heel heftig te toeteren. Ik schrok en ik kwam er een kwartier later achter dat het glas van mijn voorlamp loshing. De eerst volgende mogelijkheid ging ik van de snelweg af om het te redden. Mijn koplamp vond het echter nodig om op het moment dat ik aan het remmen was nog te vallen. Rip koplamp. Ik was best geschrokken, maar ben uiteindelijk wel doorgereden. Ik bleef een nachtje bij mijn oom en tante logeren die op een camping en we hebben overal geprobeerd om een koplamp te laten vervangen. Bleek dat voor dat model Peugeot geen onderdelen meer gemaakt worden. Handig! Na veel geregel is mijn vader met een koplamp uit Nederland komen rijden die hij bij een sloperij had kunnen regelen. Al met al kwam het dus goed, máár was het leuk neeeeee.

Het is super fijn om je eigen auto bij je te hebben op de camping. Hierdoor wordt het wat makkelijker om ergens heen te gaan of om gewoon je boodschapjes te doen. In 2016 en 2017 begon ik later in het seizoen waardoor ik op 14 juli ben gaan rijden. Dit is niet in alle gebieden heel handig maar de weg langs Metz, Nancy en Besançon was hierdoor verrassend rustig. Hoe je ook gaat reizen, met de auto, trein of vliegtuig. Heel veel plezier! Geniet van jullie zomer, en wie weet tot volgend jaar!

 

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!