Naamproblematiek

Naamproblematiek

2 Minuten
04 Aug 2014

Na wikken en wegen heb ik toch besloten om een blogje te knallen over de problematiek rondom mijn naam. Sinds mijn uitlatingen over deze, tot tenenkrommende, ergernis in de eerste blog heeft de tijd niet stil gezeten. Zeker niet in dit prachtige land waar ik deze blog op dit moment schrijf. Kort samengevat: ik heet Mitchel. Inderdaad 1 L’tje op het einde. Gans mijn leven wordt dit echter verkeerd gedaan door leraren, instellingen en (jazeker) ook familie. Om dit probleem ook niet te laten toetreden tijdens mijn werkzaamheden voor Team4Animation heb ik beschreven in mijn blog dat het dus MitcheL is. Dit is echter anders opgepakt op het hoofdkantoor in Alkmaar, want zelfs al is het goed geschreven op een brief, bepaalde personen schreven er met balpen een tweede L bij (Bart kusjes, lvj, ntb).

Eenmaal aangekomen in Frankrijk dacht ik dat alle problemen uit de wereld waren en begon ik met goede moed aan deze zomer. In eerste instantie ging het goed, totdat collegé en vaste gasten ‘Sjoost’ naar me riepen. Sjoost? Wie is da dan? Ik? Iemand legde vervolgens uit dat Joost vorig jaar de Nederlandse animateur was. Hij blijkt ook lang en blond te zijn, dus voor velen was de link snel gelegd. Maar ja, daar kon ik nog wel mee leven. Van mijn eigen naam verschijnen er echter elke dag meerdere nieuwe varianten. Ik noem Mitcho, Mitchu, Misu, Mietsj, Mitsjoel, Mitsjeel of de alom bekende Michel. Natuurlijk vind ik dit niet heel erg en kan ik er stiekem heel erg om lachen, maar voor het idee en om Bart te fucken vind ik het vet erg. In ieder geval ga ik in Nederland weer genieten van het feit dat iedereen mijn naam weer normaal kan uitspreken en neem ik die tweede L wel voor lief.

Verder heb ik de eerste meisjes (met soms de moeders ook) gehad die gehuild hebben bij het afscheid, ben ik een piraat geweest (zie foto), worden we nog poepiger bruin dan in de vorige blog, begin ik stiekem mijn eigen bedje wel heel erg te missen maar vliegt de tijd voorbij! Nog vier weken te gaan vol met ervaringen en nog meer ervaringen! Ik hou jullie op de hoogte. Dikke bisous.

 

Over de blogger
Mitchel van Essen
Mitchel van Essen

Salut, ik ben Mitchel. Ik kom uit Soest en ik heb drie zomers in het zuiden van Frankrijk gewerkt. Nu ben ik de social-king van Team4Animation en werk ik heel het jaar door op kantoor.

alle blogs van Mitchel