Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Dag Kidscampinggids.nl, Hallo Kids-Campings.com!

Dag Kidscampinggids.nl, Hallo Kids-Campings.com!

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Elk jaar na de zomer stromen de mailtjes binnen van gelukkige ouders die graag willen weten op welke campings Team4Animation nog meer de animatie verzorgt. Ze hadden het zo leuk gehad met het animatieteam dat ze volgend jaar weer naar een Team4Animation camping willen. Chapeau voor alle animateurs/animatrices, want dat wil zeggen dat jullie onwijs goed werk geleverd hebben!

Tot voor kort bestond er de website Kidscampinggids.nl. Op deze site stond een Google Maps kaart met daarop alle Team4Animation campings, zodat gezinnen met jonge kinderen in één oogopslag konden zien waar Team4Animation de animatie verzorgde. Na een aantal jaar was de website nogal verouderd en waren er nog maar weinig mensen die de website bezochten. Dit leidde ertoe dat we dit jaar besloten de website helemaal in een nieuw jasje te steken, zelfs de naam is veranderd!

Ik wil jullie dan ook met trots Kids-Camping.com presenteren: de website met de leukste campings van Frankrijk en Italië! (En inderdaad, dit zijn de campings waar Team4Animation de animatie doet). Op deze website staat alle informatie die nodig is voor ouders om een leuke kindervakantie uit te zoeken. Willen ze een grote camping met een groot animatieteam? Of liever alles wat kleinschaliger? Wat ze ook willen, Kids-Campings.com heeft het.

Om deze site te laten groeien, wil ik jullie om hulp vragen. Deel de flyers uit over Kids-Campings.com die in het animatiepakket zitten en moedig de gasten op de camping vooral aan om een beoordeling achter te laten op de site. De camping blij vanwege wat extra promotie, de ouders blij omdat ze weten dat er nog meer campings zijn met geweldige animatie en wij blij omdat meer mensen onze site bezoeken!

Vergeet vooral zelf ook niet om even een kijkje te nemen op de site: www.kids-campings.com.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!