Corona update & veelgestelde vragen

Corona update & veelgestelde vragen

6 Minuten
08 Apr 2020

Helaas geen blog over het inpakken van je koffers of een memoryspel van het kantoorteam. Deze update gaat over belangrijke ontwikkelingen rondom het Corona-virus in Nederland en Frankrijk. Wij zullen hier de komende dagen continu updates plaatsen, mocht de situatie omtrent het COVID - 19 Coronavirus veranderen.

Het is jullie vast niet ontgaan, het COVID - 19 Coronavirus.

De afgelopen dagen zijn er door de overheid veel maatregelen aangekondigd om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uiteraard volgen wij deze ontwikkelingen in zowel Nederland als Frankrijk. Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht vragen hebt over de impact van het virus op je werk voor TeamAnimation. Op deze pagina proberen wij je zoveel mogelijk antwoord te geven hierop.

Aangescherpte maatregelen tot 01-06-2020

Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij ons te allen tijde aan de richtlijnen van de overheid houden. Dit betekent dat met ingang van 23 Maart 2020 alle bijeenkomsten (> 3 personen) tot 1 juni verboden zullen zijn. Voor ons betekent dit concreet dat de training van mei en de opfriscursus van mei op locatie niet door kunnen gaan.

Training

Heb je je opgegeven voor het trainingsweekend van mei? Dan zul je van ons nog bericht ontvangen om je aan te melden voor een van de andere trainingsweekenden. Vooralsnog gaan we er vanuit dat de trainingen in juni door kunnen gaan. We zijn tegelijkertijd op de achtergrond bezig met opties om de training te digitaliseren, mochten ook de trainingen in juni niet door kunnen gaan. We houden jullie hiervan op de hoogte.

Opfriscursussen

Voor de opfriscursus in mei geldt dat deze niet door kan gaan op locatie. Wij zullen voor de opfriscursus in mei nog een alternatief bedenken, waarbij je kunt denken aan digitalisering van de cursus of verplaatsing van de cursus naar juni. Hier krijg je nog verder bericht over vanuit ons.

Voorseizoen

Net als voor de training en de opfriscursus zijn we ook bezig met het bedenken van alternatieve animatieprogramma’s voor de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Voor nu staan alle plaatsingen voor het voorseizoen ‘on hold’ totdat er meer duidelijkheid is over de situatie waarin campings en vakantieparken zich op dit moment bevinden. We zullen dit per camping en per regio in Nederland gaan bekijken en persoonlijk contact met je opnemen als we weten wat dit betekent voor jou.

De zomer

Vooralsnog gaan we er vanuit dat de zomer zowel in Frankrijk als in Nederland 'gewoon' doorgaat. Veel campings en parken hebben al getekend bij ons voordat deze corona crisis uitbrak en de meeste hebben we inmiddels gesproken. We zullen dus op de achtergrond ook verder gaan met de voorbereidingen voor de zomer en de door jullie opgegeven beschikbaarheid is daarbij leidend in het maken van een planning. Mocht er door overmacht toch een wijziging komen in je beschikbaarheid, laat het ons dan weten, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Sollicitaties

Gezondheid staat voor ons absoluut op nummer 1. Daarom zullen sollicitaties vanaf nu via Skype plaatsvinden. Mocht je al een afspraak op kantoor hebben gepland, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om deze via Skype in te plannen. Ook voor andere afspraken geldt dat deze via Skype of Google Hangouts zullen plaatsvinden.

Stay home, smile together

We gaan er vanuit dat we, ook in deze onzekere tijd, voor je klaar kunnen staan en houden daarom graag nauw contact. Zodra er nieuwe updates zijn vanuit ons, zullen we je daarom direct op de hoogte brengen.

Knagende vragen

Kan ik mij nog aanmelden voor animatiewerk komende zomer?

Je kunt je gerust aanmelden voor animatiewerk komende zomer. Vooralsnog gaat de zomer gewoon door op onze campings.

Is het verstandig om nu mijn contract te tekenen?

Je kunt je contract gerust tekenen. Wij houden rekening met de situatie en we zullen je niet laten vertrekken als dit geen goed idee is.

Ik ga binnenkort al aan de slag op een camping. Wat moet ik doen?

Gezondheid staat op 1. Zowel voor jou als voor de gasten van de camping. Twijfel je of je aan de slag kan in de komende weken? Bel ons dan zodat we samen met jou kunnen kijken naar wat verstandig is. Voor de Paasdagen hebben we al besloten geen entertainers te plaatsen. Mocht je hierover nog geen bericht van ons hebben ontvangen, dan zul je hier spoedig persoonlijk over geïnformeerd worden. Over de impact van de rest van het voorseizoen in Nederland en Frankrijk hoor je ook snel meer. We zijn op dit moment aan het bellen met alle campings die entertainment via ons hebben aangevraagd om samen te kijken naar passende oplossingen.

Ben je al geplaatst op een camping in april / mei? Dan brengen we je persoonlijk op de hoogte van eventuele veranderingen. Ben je nog niet geplaatst en heb je wel jouw beschikbaarheid opgegeven? Dan krijg je gewoon bericht of én wanneer we je willen plaatsen, zoals dat normaal ook gaat.

Hoe zit het met de campings?

Op dit moment gaan de plaatsingen komende zomer nog gewoon door. Campings gaan er ook nog steeds vanuit dat de zomermaanden goed zullen zijn!

Wanneer komt er een nieuwe update?

Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn vanuit de overheid in Nederland en/of Frankrijk die invloed hebben op jou / TeamAnimation, dan zullen we je hiervan op de hoogte brengen.

Kan ik mijn reis naar de camping al boeken?

We begrijpen dat het fijn is om je reis op tijd te boeken. Aangezien er nu nog onduidelijkheden zijn over het reizen binnen en buiten Nederland in de komende periode, raden we je aan hier nog even mee te wachten.

Hoe is de situatie in Frankrijk?

De situatie in Frankrijk is ongeveer vergelijkbaar met die in Nederland. De maatregelen zijn daar iets duidelijker en het land is natuurlijk groter. We brengen je op de hoogte van relevante updates, wanneer je in Frankrijk gaat werken.

Als medewerker van ons, weet jij hoe belangrijk jij voor ons bent. Denk vooral aan je eigen gezondheid. Wij hopen op deze pagina de meeste vragen te hebben beantwoord.

Staat je vraag hier niet tussen?

Voor overige vragen kun je ons doordeweeks bereiken van 09:00 tot 17:00 op ons algemeen telefoonnummer (+31850298885 ) of mailen via hallo@teamanimation.nl.
Over de blogger
Jeroen Fermont
Jeroen Fermont

Hoi, ik ben Jeroen. Mede-Eigenaar van TeamAnimation. Wat begon als een simpele zomer eindig de in een échte verslaving. Nu ben ik zo'n 24/7 bezig om TeamAnimation met fantastische collega's beter te maken.

alle blogs van Jeroen
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2020