Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Corona update & veelgestelde vragen

Corona update & veelgestelde vragen

4 minuten
22-06-2020
TOP Animation

We kunnen ons heel goed voorstellen dat je vragen hebt over jouw werk bij TeamAnimation deze zomer. We geven je daarom graag een update over onze verwachtingen en aanpak. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Kan ik aan het werk deze zomer?

Binnen de huidige richtlijnen is dat zeker mogelijk! We gaan ervan uit dat we deze zomer gewoon aan de slag kunnen op de campings en vakantieparken. We zullen dus op de achtergrond verder gaan met de voorbereidingen voor de zomer en de door jullie opgegeven beschikbaarheid is daarbij leidend in het maken van een planning. Mocht er door overmacht toch een wijziging komen in je beschikbaarheid, laat het ons dan weten, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Animatie in welke vorm dan ook!

We merken dat gasten van campings en vakantieparken op zoek blijven naar vermaak, in welke vorm dan ook. Hier kunnen wij natuurlijk veel in betekenen. Zo hebben we bijvoorbeeld al een “anderhalve meter programma” ontwikkeld en zelfs een online entertainment kit. Tijdens de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren zien we al dat we prima animatiewerk kunnen doen op afstand. Uiteraard zorgen we ervoor dat je alle informatie krijgt die nodig is om veilig te kunnen werken deze zomer en krijg je van ons een protocol waarin alle richtlijnen uitgebreid staan uitgelegd. Jouw gezondheid en die van de gasten staat voorop en we zijn ervan overtuigd dat we er samen alsnog een feestje van kunnen maken deze zomer!

Naar Frankrijk deze zomer

Yes, we kunnen aan de slag in Frankrijk deze zomer! Je hoort zo snel mogelijk van ons met welke camping je gematcht bent, zodat je je reis kunt gaan boeken en de laatste voorbereidingen kunt doen.

Hoe zit het met de training?

Op dit moment krijg je na aanmelding toegang tot onze online training, zodat je hiermee direct aan de slag kunt. Voor Nederland hebben we al genoeg enthousiaste entertainers voor deze zomer, voor Frankrijk kun je nog wel solliciteren als je een goed woordje Frans spreekt en een ruime beschikbaarheid hebt. Je volgt dan ons praktijkmoment op 27 juni. Voor Nederland kun je je aanmelden voor de reservelijst. Mocht er een plek vrijkomen, kun je ook aansluiten bij het praktijkmoment.

Opfriscursussen

Voor de opfriscursus komt er een online cursus ter vervanging van de geplande cursussen. Heb je je opgegeven voor een van onze opfriscursussen? Dan kun je aansluiten op 20 mei, 27 mei en 9 juni van 19:00 tot 21:00. Je ontvangt hierover alle informatie via de mail.

Kan ik mijn reis al boeken?

Als je definitief gematcht bent aan een camping, wil je natuurlijk het liefst meteen je reis boeken. Toch raden we je aan om hier nog even mee te wachten tot je groen licht krijgt vanuit ons. We nemen contact met je op zodra je kunt gaan boeken.

Stay safe, smile together

We staan ook nu met een hele grote glimlach voor je klaar. Bel ons gerust als je vragen hebt, maar natuurlijk ook wanneer je twijfels hebt over wat dit allemaal voor jou betekent. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we heel veel gasten een fantastische zomer kunnen bezorgen samen met jou.

Ondertussen staan we niet stil en zijn we erg dankbaar voor jullie hulp. Vind je het leuk om ons te helpen bij een van onze initiatieven zoals Knutseljuffen, de Verhalenclub of live-entertainment? Laat het ons dan zeker weten. We kunnen je hulp goed gebruiken! Ook staan we altijd open voor andere creatieve ideeën, dus deel deze vooral.

Wil je even contact met ons? Dan kun je ons doordeweeks bellen van 09:00 tot 17:00 op ons algemene telefoonnummer (+31850298885) of natuurlijk reageren op deze mail.

Ondanks alles hebben we er ontzettend veel zin in en gaan we er een fantastisch seizoen van maken!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!