Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Cliché maar waar

Cliché maar waar

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Voor het ultieme campinggevoel ga je naar… Nee, de perfecte vakantie inclusief mooi zwembad, lekker eten, fijne camping maak je mee op… Een prachtige familie-camping verzorgd door een geweldig team… Wat is het lastig om camping Le Val de l’Arre, waar ik afgelopen 4 weken gewerkt heb, te beschrijven in die 3 regels waar Team4Animation in hun evaluatie naar vraagt en niet cliché te zijn.

Clichés over camping Le Val de l’Arre

Alle clichés zijn immers waar: het ís een goede camping, het team ís heel vriendelijk, de camping gééft het ultieme campinggevoel, de sfeer ís er ontspannen, het eten ís er lekker, de camping ís ideaal voor families, de omgeving ís prachtig, het zwembad en de rivier zíjn chille plekken voor verkoeling. Of de animatie ook in dit positieve rijtje hoort, laat ik aan de gasten over. Al wijzen de tekenen er wel op.

Het is namelijk erg leuk om op Zoover terug te lezen dat het animatiemeisje superleuk en vriendelijk was. Ook het feit dat er meerdere kids geregeld aan mijn caravan stonden tussen activiteiten door, ik snoep kreeg van 2 kinderen toen ze vertrokken, kinderen me bedankbriefjes, tekeningen of geschilderde stenen cadeau deden en ouders me geregeld complimenten gaven, geven me het gevoel dat ik het goed gedaan heb. Ik ben dan ook tevreden!

Laatste miniclub-activiteit: Marie schilderen

Laatste miniclub-activiteit: Marie schilderen

Conclusie van de zomer

Afgelopen zaterdag ben ik vertrokken. Mijn vriend was een weekje eerder al aangekomen en samen zijn we zaterdag naar een Airbnb bij Lyon gereden voor nog een paar dagen vakantie. In een tuinhuisje, zwembad erbij, groot grasveld en 2 grappige hondjes. Dus tijd om uit te rusten en na te denken (voor als je me beter kent: nadenken is mijn specialiteit). Af en toe kwam er een nare herinnering langs van het begin van de zomer. Die verruilde ik snel voor herinneringen aan mijn werk op camping Le Val de l’Arre. Alle mooie, grappige, leuke en fijne dingen van daar heb ik in mijn gedachten nog eens voorbij laten komen. Voorbeelden van deze dingen zijn in mijn vorige blog terug te lezen.

Over het algemeen heb ik de volgende conclusie getrokken over afgelopen zomer: Na een valse start heb ik een top-zomer gehad met werken (lees: spelen en gek doen) met kinderen in de zon, m’n Frans verbeteren (ik ben het meest trots op dat ik nu weet dat je poule zegt voor een levende kip en poulet voor een kip die dood is en je kan eten), een beetje meer inzicht verkrijgen in het leven in en de cultuur van Frankrijk (tussen de middag lasagne met salade en ’s avonds cordon blues met boontjes, geen probleem!). Echt een top-zomer! Het viel me zwaar om te vertrekken, al ben ik weer klaar voor het echte leven.

Wat een heerlijk plekje om uit te rusten en afgelopen zomer te overdenken!

Wat een heerlijk plekje om uit te rusten en afgelopen zomer te overdenken!

Dromen waarmaken

De vakantie in Lyon zit er ook weer op, dus ik ben onderweg naar het echte leven en begin volgende week met frisse energie, een bruin kleurtje, een waardevolle ervaring op zak en een bikini, paar slippers, badhanddoek, 2 broeken (weggegooid), 6 witte t-shirts, 50 waterballonnen, het spel Jenga, een waterpistool, een strandbal en minion-pleisters (gebruikt/gedoneerd aan de miniclub) minder aan mijn nieuwe volleybal-avontuur en nieuwe studie Healthcare Policy, Innovation and Management. En ik hoor je denken, maar dat laatste heeft inderdaad niets te maken met het animatiewerk van afgelopen zomer. Maar ik heb toch wel mooi mijn “animatiedroom” waargemaakt en ga nu verder met het waarmaken van mijn andere dromen: me ontwikkelen als volleybalster en de gezondheidszorg verbeteren!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!