Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Blog numéro 6!

Blog numéro 6!

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Frans, Engels, Spaans, Duits, Deens, mijn talenknobbel ontwikkelt zich hier zeker wel. Van bonjour, vielen Dank, tot farvel. “Bonjour monsieur, oh uhmm, goede middag! Nee, good afternoon, ook niet? Uhmm, where are you from?” En vaak volgt er dan nog een vragende blik, of er komt een land uit waar ik nog nooit van heb gehoord. Mijn wiskunde knobbel ontwikkelt zich hier iets minder overigens, de stand bijhouden.. tja, ben ik nooit echt goed in geweest, maar gelukkig zijn er altijd kinderen die de stand voor me willen bijhouden!

Afgelopen week weer een ander programma gedraaid, elke week hebben we een ander programma met steeds weer nieuwe activiteiten. Zo hadden we woensdag een Mister Tarzan verkiezing. Hilarisch. Het podium hadden we omgetoverd tot een jungle en 4 mannen in alleen een boxer van groene blaadjes brulden, zochten kledingstukken en deden de meest rare dieren na. Heb me kapot gelachen!

Gisteravond eindelijk de Lion King opgevoerd met bijna 20 kinderen. Van een kleine, onschuldige Simba tot de gemene 6-jarige Scar. Echt zo leuk om te doen, de ouders waren enthousiast, de kinderen waren zenuwachtig want ze wilden het allemaal natuurlijk zo goed mogelijk doen en iedereen deed mee.

Verder heb ik de hele week, behalve gister, de miniclub gedaan. Zit hier met een dikke voet dat gepaard ging met een klein dipje. Veel springen en rennen wordt hem voorlopig niet. Volgende week weer hoop ik! Is ook altijd wat hier haha.

Verder gaat het hier goed, krijg zo veel energie van alles! Ook zeker van mijn collega’s hier, maar natuurlijk ook van de gasten en de kinderen, die zijn allemaal zo enthousiast. Daar wordt je zelf ook enthousiast van.

Op dit moment zit ik buiten met kippenvel op mijn armen en met mijn trui aan. De eerste dag dat ik het echt koud heb hier. Geen slechte score voor ruim een maand. Morgen klaart het al weer op, komen er weer nieuwe mensen en ga ik weer een weekje knallen!

Vive la France!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!