Blog numéro 6!

Blog numéro 6!

2 Minuten
03 Aug 2015

Frans, Engels, Spaans, Duits, Deens, mijn talenknobbel ontwikkelt zich hier zeker wel. Van bonjour, vielen Dank, tot farvel. “Bonjour monsieur, oh uhmm, goede middag! Nee, good afternoon, ook niet? Uhmm, where are you from?” En vaak volgt er dan nog een vragende blik, of er komt een land uit waar ik nog nooit van heb gehoord. Mijn wiskunde knobbel ontwikkelt zich hier iets minder overigens, de stand bijhouden.. tja, ben ik nooit echt goed in geweest, maar gelukkig zijn er altijd kinderen die de stand voor me willen bijhouden!

Afgelopen week weer een ander programma gedraaid, elke week hebben we een ander programma met steeds weer nieuwe activiteiten. Zo hadden we woensdag een Mister Tarzan verkiezing. Hilarisch. Het podium hadden we omgetoverd tot een jungle en 4 mannen in alleen een boxer van groene blaadjes brulden, zochten kledingstukken en deden de meest rare dieren na. Heb me kapot gelachen!

Gisteravond eindelijk de Lion King opgevoerd met bijna 20 kinderen. Van een kleine, onschuldige Simba tot de gemene 6-jarige Scar. Echt zo leuk om te doen, de ouders waren enthousiast, de kinderen waren zenuwachtig want ze wilden het allemaal natuurlijk zo goed mogelijk doen en iedereen deed mee.

Verder heb ik de hele week, behalve gister, de miniclub gedaan. Zit hier met een dikke voet dat gepaard ging met een klein dipje. Veel springen en rennen wordt hem voorlopig niet. Volgende week weer hoop ik! Is ook altijd wat hier haha.

Verder gaat het hier goed, krijg zo veel energie van alles! Ook zeker van mijn collega’s hier, maar natuurlijk ook van de gasten en de kinderen, die zijn allemaal zo enthousiast. Daar wordt je zelf ook enthousiast van.

Op dit moment zit ik buiten met kippenvel op mijn armen en met mijn trui aan. De eerste dag dat ik het echt koud heb hier. Geen slechte score voor ruim een maand. Morgen klaart het al weer op, komen er weer nieuwe mensen en ga ik weer een weekje knallen!

Vive la France!

Over de blogger
Merel Hartgerink
Merel Hartgerink

Hoi! Ik ben Merel en ik kom uit Holten. Deze zomer heb ik 8 weken lang een feestje gebouwd bij Castel Luberon in de Provence. Mijn blogs over mijn avonturen kun je hier vinden.

alle blogs van Merel
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022