Bestemming onbekend

Bestemming onbekend

2 Minuten
31 May 2016

Na 6 jaar op de havo gezeten te hebben is het einde nu toch echt in zicht. Waar je docent in de eerste klas al begon over hoe belangrijk de lesstof was voor het eindexamen, heb ik niet overdreven veel moeite gehad met de examens..
Maar goed, dus, en toen.. zomervakantie! Maandag vertrek ik eerst op examenreis, waarna ik zal beginnen aan het Franse avontuur. Ik weet alleen nog steeds niet waar ik terecht kom. Ga ik met het vliegtuig, pak ik de bus of ga ik toch met de trein? 10, 15 of 25 kilo ruimbagage? Kan mijn fiets wel mee? Laat ik de hutkoffer thuis? Ga ik eind juni, of in juli?

Inpakken

Tijdens het trainingsweekend kwamen al een aantal tips en tricks voorbij. Hieronder een aantal dingen die ik zeker niet kan missen komende zomer:
– Douwe Egberts koffie. De senseo gaat helaas niet mee, maar zonder Hollandse koffie ben ik ‘s ochtend niet te genieten. Een thermomok voor mijn vrije dagen gaat dus ook zeker mee!

DE Koffie

– Noodles. Niet een hele doos, maar slechts een paar zakjes. Niets is fijner dan noodles na een lange dag reizen. Ook ontzettend handig als je vergeten bent boodschappen te halen, en Je kidsclub toch echt weer om 10 uur begint.

– M’n eigen kussen. Na een lange dag kidsclub, minidisco, sportactiviteiten en de splashdance wil je wel op een lekker kussen liggen. Mijn campingervaring verteld mij dat de aanwezige kussens vaak zo plat als een pannenkoek zijn.

– Koptelefoon. Een must have voor op je vrije dagen. Even geen soca soca, maar je eigen muziek. Alle muziek die ik nodig heb zet in in offline Spotify lijsten, zodat ik altijd en overal muziek kan luisteren.

– Douche scrub. Een beetje een gevalletje metro man, maar wanneer je dagen achter elkaar in de zon bent is het heerlijk om even je plakkerige zonnebrand huid te kunnen scrubben.

– Oei, ai, ou.. dit keer is het niet je telefoon die na een lange dag werken roodgloeiend is, maar je huid. Als je vergeten bent zonnebrand te te smeren is aftersun ontzettend fijn. De drogisterij heeft ook badschuim met aftersun erin verwerkt voor een paar euro.

Over de blogger
Luca
Luca

Hoihoi! Mijn naam is Luca en ik heb afgelopen zomer gewerkt in het Zuiden van Frankrijk aan de Middellandse Zee! Lees mijn blogs hier! Na jaren zelf campings bezocht te hebben mocht ik dit jaar eindelijk werken als animateur bij Team4animation!

alle blogs van Luca
Vacature bij deze blog
Avontuurlijk animatiewerk

Avontuurlijk animatiewerk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022