Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Bestemming onbekend

Bestemming onbekend

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Na 6 jaar op de havo gezeten te hebben is het einde nu toch echt in zicht. Waar je docent in de eerste klas al begon over hoe belangrijk de lesstof was voor het eindexamen, heb ik niet overdreven veel moeite gehad met de examens..
Maar goed, dus, en toen.. zomervakantie! Maandag vertrek ik eerst op examenreis, waarna ik zal beginnen aan het Franse avontuur. Ik weet alleen nog steeds niet waar ik terecht kom. Ga ik met het vliegtuig, pak ik de bus of ga ik toch met de trein? 10, 15 of 25 kilo ruimbagage? Kan mijn fiets wel mee? Laat ik de hutkoffer thuis? Ga ik eind juni, of in juli?

Inpakken

Tijdens het trainingsweekend kwamen al een aantal tips en tricks voorbij. Hieronder een aantal dingen die ik zeker niet kan missen komende zomer:
– Douwe Egberts koffie. De senseo gaat helaas niet mee, maar zonder Hollandse koffie ben ik ‘s ochtend niet te genieten. Een thermomok voor mijn vrije dagen gaat dus ook zeker mee!

DE Koffie

– Noodles. Niet een hele doos, maar slechts een paar zakjes. Niets is fijner dan noodles na een lange dag reizen. Ook ontzettend handig als je vergeten bent boodschappen te halen, en Je kidsclub toch echt weer om 10 uur begint.

– M’n eigen kussen. Na een lange dag kidsclub, minidisco, sportactiviteiten en de splashdance wil je wel op een lekker kussen liggen. Mijn campingervaring verteld mij dat de aanwezige kussens vaak zo plat als een pannenkoek zijn.

– Koptelefoon. Een must have voor op je vrije dagen. Even geen soca soca, maar je eigen muziek. Alle muziek die ik nodig heb zet in in offline Spotify lijsten, zodat ik altijd en overal muziek kan luisteren.

– Douche scrub. Een beetje een gevalletje metro man, maar wanneer je dagen achter elkaar in de zon bent is het heerlijk om even je plakkerige zonnebrand huid te kunnen scrubben.

– Oei, ai, ou.. dit keer is het niet je telefoon die na een lange dag werken roodgloeiend is, maar je huid. Als je vergeten bent zonnebrand te te smeren is aftersun ontzettend fijn. De drogisterij heeft ook badschuim met aftersun erin verwerkt voor een paar euro.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!