Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Arrivé en France

Arrivé en France

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Daar zit ik dan, lekker in de Franse zon! Na een dag vol met nieuwe indrukken ben ik stiekem heel erg toe aan even niks doen, maar ik wil jullie natuurlijk mijn avontuur niet ontzeggen.

Dit avontuur begon vanmorgen om half 4 met een wekker die zorgde voor gemixte gevoelens. Aan de ene kant had ik er heel veel zin in, maar aan de andere kant was het nu echt tijd om afscheid te nemen van mijn lieve familie en vrienden. Ik vraag me nog steeds af of ik iedereen wel zo lang kan missen, maargoed er is nu geen weg meer terug (gelukkig maar!).

Mijn moeder en broer brachten me naar Schiphol en na een laatste kopje koffie was het ook tijd om van hun afscheid te nemen. Daarna zat ik al snel in het vliegtuig en ook was ik al snel in Nice! Die twee uurtjes slapen deden me goed, haha!

Eenmaal uit het vliegtuig begon het avontuur pas echt, want waar moest ik heen? Drie dagen voor vertrek kwam ik er namelijk achter dat het treinstation waar ik heen moest (St. Laurent du Var) niet naast het vliegveld lag. STRESSEN! Maar ik dacht dit is de ultieme kans om mijn Frans alvast te oefenen! Er waren tien mensen (ja, ik heb het geteld) nodig om mij van Nice naar St. Raphaël-Valescure te krijgen. Daar stond de zoon van de eigenaren al klaar om mij op te halen. Ik kon hem gelukkig makkelijk herkennen, omdat hij een shirt droeg van de camping! Weer een zorg minder!

Vervolgens moesten we nog een autoritje van ongeveer 30 minuutjes maken. Ondertussen al een beetje kletsen in het Frans, maar toen bleek wel dat ik nog heel wat te leren heb haha! Hij vroeg hoe ik hierheen was gekomen, terwijl ik dacht dat hij vroeg wat ik hier kwam doen. Je kan zelf wel bedenken dat er toen een gek misverstandje ontstond. Hij zette me helemaal achteraan de camping af, bij de miniclub. Hier staat ook mijn ‘huis’ voor de komende 2 maanden! Ik kreeg even lekker de tijd om alle spullen uit te pakken en toen heb ik ook gelijk even gespiekt wat er allemaal in de doos van Team4Animation zit. Wat was ik blij toen ik die zag staan!

Daarna lekker even buiten gezeten totdat de zoon (misschien moet ik zijn naam even vragen? :p) mij kwam ophalen voor een uitgebreide rondleiding. Dit bleek een ritje in een golfkarretje (wel vet!) naar de receptie te zijn. Hier kreeg ik informatie over wat ik moet gaan doen en ook mijn kleding. Helaas draag ik dus niet de kleren van Team4Animation. In plaats daarvan draag ik rode shirts die vloeken met mijn haar, haha! De shirts zijn maat XL, maar ze zijn echt ieniemienie. Ik ben wel benieuwd hoe een XS er hier dan uitziet.

In de middag had ik lekker tijd voor mezelf en ben ik naar de supermarkt gaan lopen. Dit was een kwartiertje, maar wel erg warm! Toen ik terugkwam op de camping, werd ik dan ook weer met het golfkarretje naar mijn mobilhome gebracht en werd er gelijk gezegd dat ik de volgende keer best de auto mocht gebruiken! Dat is fijn!

Rond etenstijd ga ik nog even een rondje over de camping doen om me voor te stellen aan de campinggasten. Ik heb al gezien dat er veel Nederlandse auto’s staan, dus waarschijnlijk ook veel Nederlandse kindjes! Ik ben benieuwd en hoop dat ze maandag allemaal staan te trappelen voor de deur van de miniclub!

Bisous! x

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!