Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Anti-heimwee medicijn

Anti-heimwee medicijn

3 minuten
20-07-2018
Aisja Fleur Visser

Pfff…. Wat gaat de tijd toch snel! Ik ben nu alweer 2 weken op camping Ile d’Offard in Saumur, Frankrijk. En ik moet zeggen het is hier echt heel erg mooi. Je kunt vanuit het zwembad het kasteel van Saumur zien. Het kasteel zelf lijkt trouwens rechtstreeks uit een sprookje te komen. Veel kinderen zeggen hier dan ook dat het het kasteel van Doornroosje is.

Het eenzaamheidsmonster

Maar ondanks de mooie omgeving en de lieve kinderen heb ik toch best wel last van heimwee, vooral als ik vrij ben. Mijn collega woont namelijk een kwartiertje van Saumur rijden en gaat dus vaak naar huis als ze vrij is. En tja als je dan alleen in een stacaravan zit, slaat het eenzaamheidsmonster toe. Maar goed ik probeer mij daar tegen te verzetten. Ik pak dan mijn zwaard en vecht tegen terug.

Het anti-heimwee medicijn

Nu zijn jullie vast wel benieuwd hoe ik dan terugvecht. Ik zal het vertellen, dat doe ik met mijn anti-heimwee medicijn, werkt gegarandeerd!. Hier volgt het recept: Je zet een film op die je leuk vindt (voor mij is dit disney) en vervolgens maak je een lijstje met alles waarvan je geniet op je bestemming. En het belangrijkste: dit doe je natuurlijk onder het genot van wat lekkers! (chips, chocola, een ijsje). Ik voel me hierna altijd weer een stuk beter. En om te voorkomen dat je nachten lang wakker ligt, je af te vragen wat er dan op mijn lijstje staat, hier komt ie.

Opvrolijklijstje Saumur:

1. MCFlurry’s! In Frankrijk kun je behalve saus en een topping ook nog kiezen wat voor smaak ijs je wilt! Wie helpt mee een petitie te starten om dit ook in nederland te doen?

2. Supermarkten! 1 van de supermarkten hier is dus zo groot dat je maar naar 1 winkel hoeft, want ze hebben daar alles. Kleren, speelgoed, doe het zelf spullen, boeken, make-up, etc.. Owh en eten die was ik bijna vergeten.

3. Het mooie weer! Oké ik weet het deze is wat cliché, maar wel waar.

4. pokéstops! Er zijn hier in Saumur echt heel veel pokéstops, ook 1 op de camping. (En ik weet het pokémon go wie speelt dat nog? Nou ik dus).

5. De mooie omgeving! #kasteel #Loire #sprookje

6. De kids! Dit is denk ik de belangrijkste. Als de kinderen mijn activiteiten leuk vinden, dan maakt dat alles weer goed en dan ben ik de gelukkigste animatrice van de hele wereld.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!