Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Animatiewerk: mijn verwachtingen én uiteindelijke ervaring

Animatiewerk: mijn verwachtingen én uiteindelijke ervaring

3 minuten
03-01-2018
TOP Animation

Denk jij misschien (natuurlijk) dat animatiewerk een groot feestje is? Of denk jij juist wel dat animatiewerk veel te veel werk is? Dan kun je er beide helemaal naast zitten. Als je begint aan het grote avontuur, dat heet: “De zomer van je leven”, dan heb je waarschijnlijk veel verwachtingen die hopelijk uitkomen. In deze blog gaan  een aantal verwachtingen bekijken die je kunt hebben en laat ik je weten wat mijn uiteindelijke ervaring is hiermee! 

 Je “tijdelijke” huis

Verwacht je van de eigenaren in de meest luxe accommodatie van de camping te mogen verblijven? Dan kom je van een koude kermis thuis. Vaak gebruiken campings oude caravans of tenten waarin hun personeel verblijft. Op mijn eerste camping was dit dus een oude tent waarin we met zijn drieën op een vierkante meter moesten leven. Dit was ook nog eens in de meest regenachtige omgeving van Frankrijk, namelijk Bretagne. Toen heb ik aardig wat middagpauzes doorgebracht op mijn bed, met een kop warme choco en laptop. Ook niet persé verkeerd natuurlijk ;).

Oui, je parle bien français

Denk jij wel een goed aardig woordje frans te praten (tips nodig? Janiek schreef deze blog!) en wil je dit eens laten zien op de camping waar je aan de slag gaat? Let er dan wel op dat er niet alleen Fransen op vakantie gaan in hun eigen land, maar dat er juist veel nationaliteiten op een camping bij elkaar komen. Vergeet dus voor vertrek niet te kijken naar hoe staat met je andere talen. Gaat het Engels nog wel zo vloeiend als je denkt? En kun je je nog herinneren hoe het staat met die Duitse grammatica? Als jij juist naar Frankrijk vertrekt om eens weg te kunnen van al dat Nederlands om je heen (net als ik), dan moet je daar misschien maar eens nog een keer over nadenken. Frankrijk staat al jarenlang op nummer één vakantieland in Nederland.

Vrije tijd

Ben je helemaal voorbereid op een zomer flink knallen en heb jij de zomer al helemaal volgepland met alle activiteiten die je van plan bent te organiseren? Dan kun je wel wat gas terugnemen. Tuurlijk is het belangrijk om voorbereid op reis te gaan en het is ook handig om voor de eerste week al wat voorbereiden getroffen te hebben, maar vergeet niet dat je ook vrije tijd zult hebben. Tussen de activiteiten door blijft er genoeg tijd over om alvast te kijken naar de planning voor de volgende week of naar dat voorbeeld voor de miniclub. Maar je zult ook tijd voor jezelf hebben, om misschien in dat boek te lezen die je hebt meegenomen of om die aflevering van je favoriete serie te kijken.

Misschien weet je niet helemaal wat je moet verwachten maar blijf altijd genieten van alles wat je meemaakt, wat het is echt een unieke en geweldige ervaring!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!