Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Aftellen, aftellen en nog eens aftellen

Aftellen, aftellen en nog eens aftellen

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Ja…. Eigenlijk zou ik nu dus keihard moeten blokken voor school!

Nog welgeteld zeven verslagen en drie tentamens te gaan. Maar ja, je kent het wel. Je gaat achter je bureau zitten pakt je boeken erbij… en dan ‘heeeeeee, mijn animatiehandboek! Ohja dat moet ik nog wel echt nu even doornemen’. Oke Eva, stop! Terug naar je boek…. ‘heee de minidisco CD, ja die dansjes kunnen echt nog beter, laat ik er een paar oefenen’. ‘Opfriscursus Frans, ja daar moet ook nog echt even iets aan gedaan worden’. Ondertussen zijn we drie uur verder en nog steeds geen letter op papier… Is het niet het animatiehandboek, opfriscursus of minidisco CD dan is het wel een lijstje met kleding die ik mee moet nemen.

Kortom:  ik zit al half met mijn hoofd in Frankrijk…

Gisteren ben ik begonnen aan de opfriscursus Frans en het enthousiasme en de zin om naar Frankrijk te gaan zijn groter dan ooit! Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik altijd voor alles zenuwachtig ben, ja echt voor alles! (Vroeger zelfs voor de spreekbeurt van mijn beste vriendin). Dus dit past ook wel bij mij.

Maar nu mag het moment van vertrek van mij wel komen! De eerste week van juli is het zo ver en pak ik mijn koffers om naar camping L’Hirondelle te gaan. Ondertussen zijn mijn twee collega’s bekend en komt het allemaal wel heel dichtbij!

Oeps… Weer een halfuur gedaan over deze blog. Maar ook weer een halfuur dichterbij de eerste week van juli! Nog maar een maandje… whoeehoeeee

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!