Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Aan de slag bij Team4Events

Aan de slag bij Team4Events

2 minuten
22-03-2019
TOP Animation

Team4Events, het jongere zusje van Team4Animation. Je hebt ze misschien wel eens voorbij zien komen via de mail of de social media van Team4Animation, maar wat doen ze nou eigenlijk? 

Team4Events

In 2016 kwam het idee om alle enthousiaste animateurs die een seizoen hadden gewerkt ook in de winter in te zetten. Maar hoe? Want campings hebben in de winter geen mensen nodig. Er werd besloten om een evenementenbureau op te starten, van het een kwam het ander, en daar was Team4Events. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid, er komen steeds meer leuke opdrachten bij. Het kantoorteam bestaat uit Dana, de eventmanager, zij regelt alles van A tot Z. Nicole is er in september 2018 bijgekomen voor een werk-leerplek en houdt zich vooral bezig met de backoffice. Charlotte is in februari aangesloten en naast dat zij zich bezighoudt met de sales, schrijft zij haar scriptie voor het bedrijf.

Opdrachten via Team4Events

Op kantoor zijn we constant bezig met het vinden van de leukste opdrachten voor onze medewerkers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kindervermaak tijdens grote evenementen maar ook aan opdrachten als hostess of beurspersoneel. Evenementen waar je ons tegen hebt kunnen komen zijn bijvoorbeeld de Vakantiebeurs, Caravana, Winter- en Lentedagen bij de Boerinn en bij verschillende horecagelegenheden. We reizen letterlijk het hele land door, dus ook als je in het Noorden, Zuiden of Oosten woont zijn er toffe opdrachten in de buurt. Elke week sturen we een mail met de openstaande opdrachten. Hier kan je op reageren door een mailtje te sturen, maar een appje naar 06-26834414 mag natuurlijk ook!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!