Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

7 redenen waarom animatiewerk komende zomer een goed idee is

7 redenen waarom animatiewerk komende zomer een goed idee is

4 minuten
04-12-2020
TOP Animation

Animatiewerk… wie wil dit werk nu niet doen. Speciaal voor jullie heb ik 7 van de vele redenen waarom animatiewerk komende zomer een goed idee is opgeschreven. En geloof me, er zijn er nog veeeeeel meer.

1. Je leert nieuwe mensen kennen

Nog voordat je op de camping komt leer je al nieuwe mensen kennen op de TeamAnimation training. Jullie gaan allemaal hetzelfde werk doen, zijn lekker enthousiast en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Op de camping komen er wekelijks nieuwe gasten op bezoek. Voor je het weet heb je zo tientallen nieuwe vrienden gemaakt. Weggaan? Nee joh! Je wilt nooit meer naar huis.

2.Op jezelf wonen

Tijdens het werken als entertainer woon je op jezelf. Dit betekent dat je zelf (natuurlijk met collega’s) gaat koken, boodschappen en je was doet. Nog wat groenten over van gister? Of nog wat pasta in de kast? Dat lijkt jou wel een goede combi. Samen met je collega’s tover jij de creatiefste gerechten op tafel. Niet alleen kan jij straks thuis voor het hele gezin koken, ook kan jij straks omgaan met de knopjes op de wasmachine.

3. Jezelf ontwikkelen

Niet alleen leer je hoe het is om op jezelf te wonen. Tijdens animatiewerk leer je jezelf kennen. Je wordt zelfstandiger, leert hoe je uit je comfortzone stapt en hoe je communiceert met verschillende doelgroepen. Met andere woorden: jij komt straks terug als een ander persoon. Je hebt een probleemoplossend, creatief brein en weet van elk moment iets positiefs te maken.

4. Gasten een onvergetelijke zomer geven

Deze reden is simpelweg waarom animatiewerk zo leuk is. Je bereidt een activiteit zoals bingo of een knutselwerk voor en ziet vervolgens een lach verschijnen op het gezicht van iedere gast: van jong tot oud. Gasten waarderen je werk, creativiteit en vooral dat jij hun vakantie onvergetelijk maakt. Wanneer ze terugblikken over 5 jaar naar hun vakantie herinneren ze zich jou zeker nog!

5. Je werkt met kinderen

Kinderen… De leukste wezens op deze aarde! Ze gaan mee met je enthousiasme, houden ervan als je lekker gek doet maar zijn ook ontzettend eerlijk. Je bent hun beste vriend! Kinderen genieten van de kleinste dingen. Speel je een meeleeftheater? Verwacht dan veel gelach van kinderen want elke actie die jij uitvoert is grappig. En dan heb ik het nog niet eens over de liefde die je van ze krijgt gehad. Tekeningen, knuffels en afscheidscadeautjes. Je hebt aan het einde van het seizoen een tas vol met spullen gevuld en de tranen vloeien bij het afscheid.

6. Je leert een vreemde taal

Je gaat natuurlijk naar het mooie Frankrijk. Dat betekent dat je vast en zeker wel Franse gasten tegen gaat komen. Juist daardoor krijg je de kans om een nieuwe taal te leren. Van simpele woordjes tot aan zelf een activiteit uitleggen. Jouw collega’s en de gasten helpen je met liefde om de Franse taal onder de knie te krijgen. Met al een simpele ‘Bonjour’ in de ochtend tot aan een ‘de rien’ bij het bedanken. Voor je het weet denk je in het Frans en weet je je vrienden bij thuiskomst wat woordjes aan te leren! Het liefst pronk jij met hoe goed jouw Franse accent geworden is.

7. Je netwerk uitbreiden

Je leert mensen kennen, collega’s, campingbazen en gasten. Deze mensen kennen ook allemaal weer andere mensen. Dat is vet handig voor jou! Wie weet ben je nog op zoek naar een stage of leuk werk en komen deze mensen met de gouden tip! Voor je het weet heb je zo een uitgebreid netwerk die je ver kan brengen in het leven.

Als je nu nog niet bent overgehaald, check dan onze vacatures, scroll door onze socials of bel Aïshya of Dionne om nog meer te weten te komen. Mail naar [email protected] of bel ons op 085-029 8885. We zien je snel!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!