Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

3 redenen waarom je miniclub animateur / animatrice wil zijn

3 redenen waarom je miniclub animateur / animatrice wil zijn

2 minuten
17-04-2019
Sabien

Bij Team4Animation kan je in de zomer aan de slag als animatiemedewerker. Er bestaat niet één type animatiemedewerker, maar er zijn meerdere types. Zo heb je onder andere animatiemedewerkers voor de sportactiviteiten, de jeugdactiviteiten en de miniclub. Ik heb afgelopen zomer als miniclub-animatrice gewerkt en het was simpelweg fantastisch. Hieronder 3 redenen waarom jij ook als miniclub-animateur/animatrice aan de slag wil deze zomer. 

Kinderen zijn fantastisch

Sportactiviteiten of activiteiten voor de jeugd organiseren. Dit klinkt hartstikke leuk – ik meen het uit de grond van mijn hart. Maar eerlijk is eerlijk… Er gaat toch niets boven het organiseren van activiteiten voor kinderen! Kinderen zijn leuker dan sport en ook leuker dan jeugd. Misschien kom ik nu ongenuanceerd over, maar zo zie ik het gewoon.

Jij bent een echte beroemdheid

Als miniclub-animateur/animatrice kijken de kinderen tegen jou op. Jij bent hun voorbeeld, het middelpunt van de camping en degene met wie ze het liefst spelen. Als jij ook maar één stap op de camping zet, dan heb je al gelijk een horde van kleine volgers achter je aan rennen. Ook bij het zwembad heb je geen moment rust. Ze willen naast jou liggen in de ligstoel, ze willen met je zwemmen of samen dingen op duiken. Ze zijn allemaal fan van jou, dat maakt jou beroemd én beroemd zijn is best wel tof!

Jij krijgt alle tekeningen en cadeautjes

In de miniclub tekenen de kinderen vaak. Als “beroemdheid” van de camping krijg jij veel van deze tekeningen. Geef toe: het is altijd leuk om cadeautjes te krijgen. Ook bij hun eigen tent of caravan knutselen kinderen vaak en deze knutsels geven ze ook graag aan jou weg. Zo lief! Zo schattig! En als je geluk hebt, dan krijg jij ook de overgebleven boodschappen van de kinderen (ouders) die weer weggaan en het niet mee willen nemen naar huis. Dat scheelt jou weer een keer naar de winkel gaan.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!