Zomerwerk in het buitenland

Geld verdienen op een leuke manier
Image
Zomerwerk op een camping in het buitenland is de kans om geld te verdienen terwijl je alleen maar leuke dingen doet, nieuwe mensen leert kennen en jezelf ontwikkelt! Een voorbeeld van zomerwerk is animatiewerk, hierbij ga je op een camping aan de slag als animateur of animatrice. Honderden mensen zijn je al voorgegaan op één van onze 150 topcampings in Frankrijk en Italië. Jouw zomerwerk in het buitenland wordt één groot feest, hoewel niet alles altijd van een leien dakje gaat: daarom leer je ook veel over jezelf, je kan improviseren en staat nooit met je mond vol tanden!
Dit wil ik!

Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.

Meer over zomerwerk in het buitenland

Werken tijdens de zomer:
Zomerwerk betekent dat je aan de slag gaat terwijl de meeste mensen om je heen vakantie aan het vieren zijn. Maar is dat een straf? Wij beloven je dat zomerwerk minstens net zo leuk is en stiekem zelfs veel leuker. Ga aan de slag in een hotel, achter de bar of natuurlijk op een camping. Zomerwerk betekent in ieder geval veel nieuwe indrukken, lekker geld verdienen en de zomer van je leven meemaken!

Cultuurverschillen
Je werkt straks misschien wel voor een campingbaas en met collega’s uit het buitenland. Dat is soms best lastig, maar dit zomerwerk zorgt ervoor dat je leert hoe je er mee om moet gaan. Na de zomer ben jij meer Frans of Italiaans dan Nederlander! Lees leuke verhalen over de cultuurverschillen in ons blog.

Improviseren
Niet alles gaat altijd zoals gepland. Als je dat ergens leert, is het tijdens je zomerwerk op een camping in het buitenland. Improviseren is het keyword. Jij kan straks elke situatie aan, overal is een oplossing voor.

Geld verdienen
Niet het allerbelangrijkst tijdens dit zomerwerk in het buitenland, je moet het ten slotte voor de ervaring doen. Maar je krijgt elke maand een goed salaris op je rekening! Verder verblijf je natuurlijk gratis op de camping, zodat je geld overhoudt voor leuke dingen.

Meer lees je ook op onze blog. 


 

Doe mij ook zo'n zomer