Zomerwerk in het buitenland

Zomerwerk op een camping in het buitenland is de kans om geld te verdienen terwijl je alleen maar leuke dingen doet, nieuwe mensen leert kennen en jezelf ontwikkelt! 

Honderden mensen zijn je al voorgegaan op één van onze 150 topcampings in Frankrijk en Italië. Jouw zomerwerk in het buitenland wordt één groot feest, hoewel niet alles altijd van een leien dakje gaat: daarom leer je ook veel over jezelf, je kan improviseren en staat nooit met je mond vol tanden!

Cultuurverschillen
Je werkt straks voor een campingbaas en met collega’s uit het buitenland. Dat is soms best lastig, maar dit zomerwerk zorgt ervoor dat je leert hoe je er mee om moet gaan. Na de zomer ben jij meer Frans of Italiaans dan Nederlander! Lees leuke verhalen over de cultuurverschillen in ons blog.

Improviseren
Niet alles gaat altijd zoals gepland. Als je dat ergens leert, is het tijdens je zomerwerk op een camping in het buitenland. Improviseren is het keyword. Jij kan straks elke situatie aan, overal is een oplossing voor.

Geld verdienen
Niet het allerbelangrijkst tijdens dit zomerwerk in het buitenland, je moet het ten slotte voor de ervaring doen. Maar je krijgt elke maand een goed salaris op je rekening! Verder verblijf je natuurlijk gratis op de camping, zodat je geld overhoudt voor leuke dingen. Alle voorwaarden lees je hier.

Ga jij deze uitdaging met ons aan?