Werkvakantie

Een werkvakantie op de camping: werken in de zon op de mooiste plekken van europa. En je leert ook nog eens heel veel, over jezelf en andere culturen. We waarschuwen je vast: het is verslavend en je maakt iedereen in je omgeving jaloers. 

Werken in het buitenland
Vakantiebaantjes zijn er in alle soorten en maten: van werken in een winkel tot bedienen op een terras. Maar een werkvakantie in het buitenland is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen, veel nieuwe mensen te leren kennen en je talenkennis een flinke boost te geven.

Ohja: en je wordt bruin, hebt een zwembad tot je beschikking, zit altijd op een supermooie locatie en je werk is één lang feest. Op je vrije dag ga je mooie stadjes bekijken, een stuk kanoën of gewoon op het strand liggen. Hadden we al gezegd dat het ook ontzettend goed op je CV staat?

Begeleiding
Voor veel van onze animateurs is deze werkvakantie hun eerste ‘buitenlandervaring’. En dat is niet altijd makkelijk: je zal ook situaties tegenkomen waarbij je even niet weet wat je moet doen, of gewoon een tijdelijk dipje hebben. Wij bereiden je er op voor en kunnen je er doorheen slepen als je het even moeilijk hebt. Al onze trainers, regiomanagers en ons hele kantoor is ook zo begonnen, dus wij zijn ervaringsdeskundigen.

Maar weet waar je aan begint: een werkvakantie in het buitenland is zwaar verslavend en waarschijnlijk wil je nooit meer wat anders. Hierna ga je studeren in het buitenland, reizen, nog meer nieuwe mensen ontmoeten: dat moet je natuurlijk wel leuk vinden…

Denk je dat jij dit wel aankunt? Vind je het niet erg om hard te werken in een geweldige omgeving en ook nog kneiterbruin te worden? Dan kunnen wij je helpen aan de geweldigste werkvakantie die er is, als animateur op een camping in het buitenland. Wij zitten voor je klaar, solliciteer direct!