Werkvakantie

Werken in de zon op de mooiste plekken in Europa
Image
Onder een werkvakantie vallen natuurlijk veel baantjes, zoals achter de bar werken in Albufeira, als reisleider aan de slag gaan of misschien kies jij wel voor animatiewerk. Kortom: 'werkvakanties' zijn er in allerlei soorten en maten. Je leert in ieder geval heel veel, over jezelf én andere culturen. We waarschuwen je vast: het is verslavend en je maakt iedereen in je omgeving jaloers.
Dit wil ik!

Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.

Meer over een werkvakantie

Werken in het buitenland
Vakantiebaantjes zijn er in alle soorten en maten: van werken in een winkel tot bedienen op een terras. Maar een werkvakantie in het buitenland is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen, veel nieuwe mensen te leren kennen en je talenkennis een flinke boost te geven. Ohja: en je wordt bruin, hebt een zwembad tot je beschikking, zit altijd op een supermooie locatie en je werk is één lang feest. Op je vrije dag ga je mooie stadjes bekijken, een stuk kanoën of gewoon op het strand liggen. Hadden we al gezegd dat het ook ontzettend goed op je CV staat?

Begeleiding
Voor veel van onze animateurs is deze werkvakantie hun eerste ‘buitenlandervaring’. En dat is niet altijd makkelijk: je zal ook situaties tegenkomen waarbij je even niet weet wat je moet doen, of gewoon een tijdelijk dipje hebben. Wij bereiden je er op voor en kunnen je er doorheen slepen als je het even moeilijk hebt. Al onze trainers, regiomanagers en ons hele kantoor is ook zo begonnen, dus wij zijn ervaringsdeskundigen. Maar weet waar je aan begint: een werkvakantie in het buitenland is zwaar verslavend en waarschijnlijk wil je nooit meer wat anders. Hierna ga je studeren in het buitenland, reizen, nog meer nieuwe mensen ontmoeten: dat moet je natuurlijk wel leuk vinden…

Bij ons kan je aan de slag als entertainer op campings in Frankrijk en Italië. Het is belangrijk dat je lang beschikbaar bent, minimaal 18 jaar oud, en dat je een goede talenkennis hebt. Vragen? Wij staan voor je klaar!

Meer lees je ook op onze blog. 


 

Doe mij ook zo'n zomer