Werken in Italië

Van miniclub tot sportbegeleiding, van vossenjacht tot talentenjacht: animatiewerk in Italië geeft je een zomer lang elke dag een nieuwe uitdaging!

Activiteiten
Als je in de animatie werkt zorg jij ervoor dat het activiteitenprogramma wordt bepaald, er promotie voor wordt gemaakt en organiseer je natuurlijk de activiteiten. Jij bent degene die ervoor zorgt dat de campinggasten een onvergetelijke vakantie hebben. Daarom geldt in het animatiewerk: 300% geven!

Italië
Werken in Italië is wel even anders dan op een camping in Nederland: het is natuurlijk een stuk warmer 🙂 Verder leven de Italianen in een heel ander tempo en is de cultuur ook even wennen. We bereiden je tijdens onze trainingen hier helemaal op voor zodat je goed aan de slag kan!

Begeleiding
Je krijgt bij ons veel vrijheid: geen standaardprogramma’s, maar samen met je campingbaas mag jij het animatieprogramma zelf bepalen. Je krijgt dus alle ruimte voor je eigen ideeën en invulling. Wat wij doen, is zorgen dat jij op de camping in Italië geplaatst wordt die het beste bij jouw kwaliteiten past. Verder zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar voor input voor je programma en activiteiten.

Wanneer je kiest voor animatiewerk in Italië, kies je voor een vakantiebaan met creativiteit, sport en heel vele plezier! Je volgt eerst onze professionele training en wij coachen je voor, tijdens en na je werkperiode zodat jij het maximale uit deze ervaring kunt halen. Tot snel!