Werken in Italië

Van miniclub tot sportbegeleiding
Image
Van miniclub tot sportbegeleiding, van vossenjacht tot talentenjacht: animatiewerk in Italië geeft je een zomer lang elke dag een nieuwe uitdaging. Wil jij aan de slag als animateur op een camping of gewoon meer weten? Bij Team4Animation ben je aan het juiste adres.
Dit wil ik!

Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.

Meer over werken in Italië

Activiteiten
Als je in de animatie werkt zorg jij ervoor dat het activiteitenprogramma wordt bepaald, er promotie voor wordt gemaakt en organiseer je natuurlijk de activiteiten. Jij bent dé persoon die ervoor zorgt dat de campinggasten een onvergetelijke vakantie hebben. Hierbij geldt: 300 procent geven, 100 procent krijgen!

Italië
Werken in Italië is wel even anders dan op een camping in Nederland, ten eerste is het is natuurlijk een stuk warmer 🙂. Verder leven de Italianen in een heel ander tempo en is de cultuur ook even wennen. We bereiden je tijdens onze trainingen hier helemaal op voor, zodat je goed aan de slag kan.

Begeleiding
Je krijgt bij ons veel vrijheid, natuurlijk ontvang je van ons animatieprogramma’s maar er is ook ruimte voor eigen ideeën!  Hier kunnen we samen naar kijken. Wat wij daarnaast doen, is zorgen dat jij op de camping in Italië geplaatst wordt die het beste bij jouw kwaliteiten past. Verder zijn wij natuurlijk altijd bereikbaar voor input voor je programma en activiteiten.

Wanneer je kiest voor animatiewerk in Italië, kies je voor een vakantiebaan met creativiteit, sport en heel veel plezier! Je volgt eerst onze professionele training en wij coachen je voor, tijdens en na je werkperiode zodat jij het maximale uit deze ervaring kunt halen.

Meer lees je ook op onze blog. 


 

Doe mij ook zo'n zomer