Werken in Frankrijk

Werken in Frankrijk

Frankrijk is met afstand het populairste vakantieland voor Nederlanders: geen wonder dat Franse campings graag Nederlandse animatie op de camping hebben! Wil jij werken in Frankrijk en de zomer van je leven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


3 keer werken in Frankrijk 

  • Ontdek de Franse taal
  • Een ander land
  • Leer nieuwe mensen kennen


Dit wil ikTeam4Animation 

Met Team4Animation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!


Dit wil je lezen
Werken in Frankrijk Werken in Frankrijk Werken in Frankrijk

Meer over werken in Frankrijk

Taal

Om te werken op een camping in Frankrijk is het belangrijk dat je de taal spreekt. Of je vloeiend Frans moet spreken, of dat basiskennis voldoende is, verschilt per camping en functie. Wij testen tijdens ons sollicitatiegesprek je Frans met een kort gesprekje om zo de perfecte match tussen jou en de camping te maken.


Cultuur

“Frankrijk is een mooi land, alleen jammer dat er Fransen wonen” … Dit is een bekende uitspraak hier in Nederland. Wij weten uit ervaring wel beter! Na een zomer werken in Frankrijk, zal je zelf merken hoe gastvrij en gezellig de Fransen zijn. Hoe leer je hun cultuur beter kennen dan door te leven, eten en drinken met les français? Is het dan altijd koek en ei? Nee, het is zeker wennen. Fransen zijn wat relaxter in het werk, het hoeft allemaal niet zo snel en sommige Franse collega’s zijn misschien liever lui dan moe. Soms best frustrerend voor ons Nederlanders. Leer hierom te lachen, dat maakt de zomer eigenlijk nog leuker.


Opfriscursus

Om je goed op weg te helpen richting je campingwerk, krijg je behalve een uitgebreide workshop taal en cultuur ook de opfriscursus Frans thuisgestuurd. Je kan ook deelnemen aan onze cursus Frans in Utrecht waarbij een docent je verder op weg helpt met je spreekvaardigheid. Een goede basis, het échte Frans leer je vanzelf op de camping!


Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.