Vakantiewerk

Als je op zoek bent naar het leukste vakantiewerk van je leven, hebben wij de ultieme uitdaging. Je gaat in de animatie werken op een camping, verdient geld, en werkt bij het gezelligste bedrijf van Nederland. Meer overtuiging nodig? 

Jouw kwaliteiten
Voor dit vakantiewerk in het buitenland moet je wel wat kunnen. Als je animatiewerk op een camping doet moet je hard kunnen werken en vooral niet bang zijn op mensen af te stappen en soms een flinke stap buiten je ‘comfort zone’ te doen. Daar staat tegenover dat je ervaring opdoet waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Je bent het stralende middelpunt van de camping en zorgt voor honderden, zelfs duizenden vakantiegangers voor een geweldige zomer. Je groeit enorm in zelfstandigheid, leert een vreemde taal en je verdient natuurlijk gewoon geld.

Niet op je fietsje in de Nederlandse ‘zomer’ naar je baantje, maar ’s ochtends uit je caravan stappen, croissantje, en dan knallen: iets leuks doen met de kleintjes of juist een les aquagym geven. Dat geeft een andere dimensie aan je vakantiewerk!

Je krijgt van ons maandelijks salaris en we bereiden je goed voor met onze training. Verder komen we regelmatig langs op de camping en kan je ons altijd bellen als je vragen hebt of ergens mee zit. Alles om te zorgen dat dit vakantiewerk voor jou de zomer van je leven wordt!

Wil je meer weten of meteen ons vacatures zien? Je kunt hier onder verder klikken. Als ons vakantiewerk is in het buitenland, op campings in Frankrijk en Italië. Hopelijk tot snel!