Vakantiewerk in Frankrijk

Vakantiewerk in Frankrijk

Frankrijk is de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Sterker nog: de populairste vakantiebestemming ter wereld. Vakantiewerk genoeg dus… Een vorm van vakantiewerk is animatiewerk, hierbij ga je 2 maanden (of langer) aan de slag op de camping. Animateur worden of gewoon nieuwsgierig? Meld je direct aan of vul de keuzehulp in, dan kijken we samen wat er bij jou past.


3 keer vakantiewerk in Frankrijk

  • Populaire vakantiebestemming
  • Surfstranden tot schilderachtige dorpjes
  • Veel vraag naar seizoenswerkers


Dit wil ik


Team4Animation 

Met Team4Animation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!

Dit wil je lezen
Vakantiewerk in Frankrijk Vakantiewerk in Frankrijk Vakantiewerk in Frankrijk

Meer over vakantiewerk in Frankrijk

Vakantiewerk in Frankrijk

Voor elk wat wils in Frankrijk: de Cote d’Azur, surfstranden aan de Atlantische kust, bergen, meren, rivieren, skigebieden, prachtige steden en schilderachtige dorpjes. Dikke kans dat jij er op vakantie bent geweest, want Nederland trekt er in de zomer massaal naartoe. Er is dan ook veel vraag naar seizoenswerkers: van receptionisten in Gîtes tot proppers in de kustplaatsen. En wij bieden je van al die baantjes de allerleukste aan: animatiewerk op een camping!

Waar is dat feestje?

Daar ga jij voor zorgen! Op de camping ben jij met je team verantwoordelijk voor alle leuke dingen op de camping: van miniclub met de kleintjes, tot een spetterende avondshow met dans en musical. Geen ander vakantiebaantje die daarbij in de buurt komt!


Zelf een feestje?

Tijdens je vakantiewerk in Frankrijk wil je zelf natuurlijk ook wel eens ontspannen. Gelukkig zit je in het mooiste land ter wereld én heb je ‘local’ collega’s die je overal mee naartoe kunnen nemen.


Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.