Vakantiewerk in Frankrijk

Frankrijk is de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Sterker nog: de populairste vakantiebestemming ter wereld! Vakantiewerk genoeg dus…

Voor elk wat wils in Frankrijk: de Cote d’Azur, surfstranden aan de Atlantische kust, bergen, meren, rivieren, skigebieden, prachtige steden en schilderachtige dorpjes. Dikke kans dat jij er op vakantie bent geweest, want Nederland trekt er in de zomer massaal naartoe.

Vakantiewerk in Frankrijk
Er is dan ook veel vraag naar seizoenswerkers: van receptionisten in Gîtes tot proppers in de kustplaatsen. En wij bieden je van al die baantjes de allerleukste aan: animatiewerk op een camping!

Waar is dat feestje?
Daar ga jij voor zorgen! Op de camping ben jij met je team verantwoordelijk voor alle leuke dingen op de camping: van miniclub met de kleintjes, tot een spetterende avondshow met dans en musical. Geen ander vakantiebaantje die daarbij in de buurt komt!

Zelf een feestje?
Tijdens je vakantiewerk in Frankrijk wil je zelf natuurlijk ook wel eens ontspannen. Gelukkig zit je in het mooiste land ter wereld én heb je ‘local’ collega’s die je overal mee naartoe kunnen nemen.

Ben jij er deze zomer bij? Check hier al onze vacatures!