Vakantiewerk in de zomer van 2019

Ga jij deze zomer nog aan de slag?
Image
Ervaar jij deze zomer nog dé zomer van je leven? Voor het seizoen van 2019 hebben wij nog een aantal plekjes vrij. Sta jij deze zomer in de miniclub, op het sportveld of juist op het podium in de spotlight?
Dit wil ik!

Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.

Meer over vakantiewerk in de zomer van 2019

Werken tijdens je vakantie
Vakantiewerk is een vreemd iets. Terwijl je eindelijk vakantie hebt van school of bijbaantje, besluit je dan om toch aan de slag te gaan. Inmiddels kiezen veel jongeren hiervoor, omdat het dé gelegenheid is om wat meer geld binnen te halen. Je hoeft je geen zorgen te maken om tentamens of andere zaken, daarom is je vakantie ideaal om te werken.

Ga deze zomer nog aan de slag
Ook in de zomer van 2019 zijn wij nog opzoek naar animateurs die willen stralen op een camping in het buitenland. Heb jij net je examens gehad of gewoon zin in een nieuw avontuur? Dan ben je bij Team4Animation aan het juiste adres. Is vakantiewerk in de zomer van 2019 helemaal jouw ding? Solliciteer direct hieronder of vul de keuzehulp in, dan kijken we samen welke camping bij jou past.

Meer lees je ook op onze blog. 


 

Doe mij ook zo'n zomer