Uitnodiging training 2021


COVID-19 Update: online training in juni


In plaats van een fysieke training krijg je van ons in juni een online training. Tijdens deze training leer je alle ins en outs van animatiewerk en bereiden we je voor op de zomer van je leven. Ook geven we in onze online training aandacht aan coronaproof animatiewerk en 1,5 meter programma's. Begin juni ontvang je van ons hierover alle informatie als je je hebt aangemeld en uiteraard maken we er als vanouds een feestje van!

Jij bent erbij!

Het is officieel en 't is al bijna zover... de animatietraining die je nooit meer gaat vergeten! De animatietraining vindt plaats van vrijdagavond tot en met zondagmiddag. Op vrijdagavond word je verwacht tussen 19.30 en 20.00 uur bij Bushalte Café Hulst in Appelscha. We lopen samen naar de groepsaccommodatie vanaf daar (10 min. lopen). Mocht je met eigen vervoer komen, kun je ook rechtstreeks naar de groepsaccommodatie komen, vanaf 20.00 uur (liever niet eerder ivm. voorbereidingen). Adres: Wester Es 3, 8426 BJ Appelscha. Op zondag zijn we rond 16.00 uur klaar met de training.


Hoe ziet de training eruit?

Tijdens de training word je door onze trainers opgeleid tot entertainer bij TeamAnimation. Dit doen we samen met alle entertainers die in Nederland, België of in Frankrijk aan de slag gaan in de zomer! Een grote groep, dus bereid je vast voor op een heleboel gezelligheid. Tijdens het weekend leer je alles over sport, spel, knutselen, shows, presenteren, dans, tochten et cetera. Na dit weekend heb je alles geleerd om te knallen op een camping!

De hele training wordt volledig verzorgd: eten, slapen en drinken doe je bij ons. 's Avonds rekenen we €1 voor de drankjes. De training is zondagmiddag afgelopen, houd er dus rekening mee dat er zondagmiddag geen avondmaaltijd door ons wordt verzorgd. 

Benieuwd hoe dat er precies uitziet? We hebben een toffe aftermovie van vorig seizoen!


Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je lekker jezelf blijft, goed je best doen en laat zien dat jij een fantastische entertainer bent. Mocht je in Nederland aan de slag gaan komende zomer, dan willen we je beschikbaarheid nog even doornemen. Neem dus je agenda mee naar de training! Als je in het buitenland werkt, hebben we dat al doorgenomen. Als je langer wilt werken mag je dat natuurlijk altijd aangeven :)

Pro tip: zorg dat je van tevoren goed slaapt! We beginnen elke dag op tijd en knallen de hele dag en avond door om jou zoveel mogelijk te leren. Neem deze uitnodiging goed door, bevestig je aanwezigheid, bereid wat minidiscodansjes voor en gebruik de paklijst, dan zien we je gauw!


Tot slot

We hopen dat je na het lezen van deze uitnodiging onwijs veel zin hebt in de training, wij in ieder geval wel! Als je vragen hebt over de training, ergens allergisch voor bent of dieetwensen wilt doorgeven, kun je mailen naar luc@teamanimation.nl of bellen/appen naar 0625595213.

Zonnige groet en tot dan!


Praktisch

Wie wat waar

Wester Es 3,
8426BJ Appelscha
Ontvangst is vanaf 20 uur op locatie

Paklijst

 • Voldoende kleding
 • Ondergoed en sokken (pro tip!)
 • Geld (drankjes kosten €1)
 • Slaapzak/kussensloop/onderlaken
 • Handdoek
 • Toilettas
 • Slippers
 • Sportschoenen/sneakers
 • Verkleedkleding
 • Sportkleding
 • Je agenda (als je in NL aan de slag gaat willen we nog even je beschikbaarheid weten!)
 • 1 eierdoos van karton (meer mag ook)

Vragen, allergieën, dieetwensen?

Mail Luc: luc@teamanimation.nl
Bel of app Luc op 0625595213

Inspiratie
De training: voorbereiden op vier dagen feest!

De training: voorbereiden op vier dagen feest!

training
2 Minuten
Uitnodiging training 2021 Uitnodiging training 2021 Uitnodiging training 2021