Team4Events

Bij Team4Events werkt ons animatiepersoneel buiten het zomerseizoen als promotiemedewerker, gastheer of hostess op events, beurzen, horeca en feesten.

Waarom events
Met Team4Events hebben we een bedrijf waar je als ‘Zomerjobber’ ook buiten de zomer aan de slag kan. Opdrachtgevers hebben hierdoor animatiepersoneel werken, wel even anders dan een ‘gewone’ student die een bijbaantje doet. Je hebt het hele proces al achter de rug: sollicitatie, training én een zomer werken in het buitenland. Wij weten dus als geen ander wat we aan je hebben.

Wat doen we nu?
We hebben al veel opdrachten gedaan op o.a. de Vakantiebeurs, de Kampeer en Caravan Jaarbeurs, de Caravana en andere beurzen. Daarnaast werken veel (oud-)animateurs als promomedewerker bij een grote retailer of gastheer/vrouw op bedrijfsfeesten. De ‘oogst’? Superenthousiaste opdrachtgevers! Zoals gezegd, animateurs zijn toch een stuk leuker dan een uitzendstudent?

Partner van Team4Animation
Team4Events is een volle ‘zus’ van ons. We zitten met elkaar op kantoor, delen personeel en ervaring. Samen zorgen we voor het beste personeel in het buitenland in de zomer, en datzelfde in Nederland buiten de zomer voor events, beurzen, promowerk, feesten en festivals.

Werken voor Team4Events
Als je bij Team4Animation werkt, ben je dus automatisch aangemeld voor informatie over opdrachten bij Team4Events. Je krijgt zo af en toe een mail hierover. Wil je meer weten of wat actiever aangeven wanneer je kan werken? Neem dan gerust contact op! Als je bijvoorbeeld veel horeca-ervaring hebt of eerder dit soort werk gedaan hebt, horen we dat graag. Tot snel!