We zijn hard op zoek naar een stagiair(e) Franse taal. Zo hard, dat het ons wel wat waard is. Ken je iemand die bijvoorbeeld Franse taal en cultuur studeert? Stuur door, dan krijg je van ons een diner cadeau t.w.v. €100! 

Le werkzaamheden:

De stage begint op 1 februari en duurt tot de zomer. Belangrijk is dat je Frans spreekt, want je gaat ons helpen met acquisitie van nieuwe campings en ondersteunt onze accountmanager Tim met eeh… het managen van accounts. Dat zijn Franse campings.

Je gaat keihard aan de slag. Voor ons breekt de drukke periode voor de zomer nu aan, en dat ga je merken. Je moet graag in de telefoon klimmen om achter contracten aan te bellen, animatieteams voor te stellen en hier weer achteraan gaan.

Verder ondersteun je ons bij de animatietrainingen waar jij onze animateurs gaat vertellen over de Franse taal en cultuur.

Begeleiden en coachen zit ons in het bloed: dat is wat we doen. Ook voor jou. Je gaat dus hard werken, maar mag ook rekenen op onze hulp.

Veel universitaire studenten Franse taal en cultuur, IBL en communicatie gingen je al voor en hebben een toptijd gehad.

Vragen? Bel, mail, app of chat!

Le voorwaarden:

De stagevergoeding is €325 per maand, op basis van 5 dagen per week. Als je geen OV hebt, krijg je reiskostenvergoeding.

Je wordt altijd goed begeleid door ons en je krijgt ruimte voor je onderzoek. Onze eigen stages, onderzoeken en scripties zitten nog vers in ons hoofd, dus we weten waar jij mee bezig bent.

Het kantoor is in een uithoek (Alkmaar), maar daar krijg je wel een werelds uitzicht met lama’s en paarden voor terug. Bovendien hebben we een voetbaltafel.

Er is de mogelijkheid (graag zelfs!) om je stage te verlengen met een werkperiode in Frankrijk. Je komt snel in aanmerking voor een functie als troubleshooter of regiomanager.

Je doet mee als trainer (in opleiding) aan onze animatietrainingen. Gaafste wat je ooit hebt gedaan.

We vragen alleen soms een stukje taart. Sowieso op je eerste stagedag, je laatste dag en alle gelegenheden dat er iets te vieren is. In ruil daarvoor kom je vaak met buikpijn van het lachen thuis.

Solliciteren doe je door je CV en motivatie te mailen naar jeroen@team4animation.nl. Verdiep je in onze organisatie door deze site door te nemen, wat blogs te lezen en onze filmpjes te kijken op YouTube.

Ben je dit niet, maar ken je wel iemand die dit is? Onze nood is hoog!
Als jij voor de gouden match zorgt, zorgen wij dat jij je een avond vol kan eten.
Je krijgt van ons een diner cadeau van €100.
Gezellig met z’n tweeën een driegangendiner dus (of in je eentje een zesgangendiner).  
En: Je bent een held!