Van het formulier tot de reünie. Hoe gaat dat?

We willen je graag goed leren kennen, maar we vinden het ook erg belangrijk dat je ons goed leert kennen. Onze sollicitatieprocedure is simpel, maar toch uitgebreid. We willen je het graag makkelijk maken, daarom bellen we snel om beter kennis te maken. Bellen kan trouwens altijd.

Hoe het begint…


 • Formulier invullen

  Vul het formulier hiernaast in, zodat wij weten dat je graag aan de slag wil komende zomer!

 • Intakegesprek

  Binnen twee werkdagen kun je een telefoontje verwachten op het moment dat jou uitkomt. Nemen we je sollicitatie door.

 • De sollicitatie

  Je krijgt van ons de keuze om online of bij ons in Woerden te komen solliciteren. Je krijgt alle informatie, ruimte om vragen te stellen en natuurlijk héél veel vragen van ons. Je hoort binnen drie werkdagen of je bent aangenomen.

 • Intentieverklaring

  Sollicitatiegesprek een dikke JA?
  Dan heb je van ons ook 100% garantie dat wij je gaan plaatsen op een camping in de zomer: het feest kan dus beginnen!

  Je krijgt van ons een intentieverklaring, waarin we de afspraak op papier zetten dat wij een werkplek voor je zoeken, en dat jij beschikbaar bent om voor ons te werken.

Part of the team…


 • Training

  Met nog ongeveer 40 collega’s volg je de training in maart, april of juni. Vier dagen heel veel leren en heel veel nieuwe mensen leren kennen. Het startpunt van een fantastische zomer, als je alle oud-animateurs en animatrices mag geloven.

  Lees meer over de training

 • Matchen & Contract

  Als je de intentieverklaring hebt getekend, gaan wij je ‘matchen’ met een camping. Dit kan best even duren, soms een maand of twee. Zodra we de perfecte werkplek voor je gevonden hebben, krijg je van ons je arbeidscontract en natuurlijk alle informatie die wij over de camping hebben over de werkzaamheden, hoe je op de camping veblijft, hoe je team eruit ziet… Alles om je ook hier zo goed mogelijk op voor te bereiden!

 • En dan...

  De hele administratie en het contact met de camping loopt altijd via ons. Je komt ook altijd bij ons in dienst en wij betalen dus je salaris. Geen schimmige constructies of onduidelijke afspraken dus. Alles getekend, dan kun je ons altijd bereiken voor hulp tijdens je voorbereidingen!