Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Is het al tijd voor de reünie?


Laat weten wie je bent

Zie jij een zomer animatiewerk al helemaal zitten? Dan laat je ons weten wie je bent door je gegevens achter te laten via de knop “Meld je aan”, dan weten wij dat je graag aan de slag wilt deze zomer!


Vertel over jezelf

Zodra we je gegevens ontvangen hebben, krijg je van ons een mailtje. Is de eerste indruk goed? Dan bellen we je binnen twee werkdagen op! Een kort telefoontje waarin jij de kans krijgt om kennis met ons te maken en wij natuurlijk met jou.


Kom langs

Na het telefoontje nodigen we je graag uit op ons kantoor in Woerden of voor een Skype sessie. Je krijgt alle informatie en ruimte om vragen te stellen. Natuurlijk willen wij andersom weten wie jij bent!


Join the team!

Goed gesprek en een dikke JA? Dan heb je van ons ook 100% garantie dat wij je gaan plaatsen op een camping in de zomer: het feest kan dus beginnen! Je krijgt van ons een intentieverklaring, waarin we de afspraak op papier zetten dat wij een werkplek voor je zoeken, en dat jij beschikbaar bent om voor ons te werken.


Meld je aan


Part of the team …


Training

Met nog ongeveer 40 collega’s volg je de training in maart, april of juni. Vier dagen heel veel leren en heel veel nieuwe mensen leren kennen. Het startpunt van een fantastische zomer, als je alle oud-animateurs en animatrices mag geloven. Lees meer over de training


Camping zoekt animateur

Als je de intentie-overeenkomst hebt getekend, gaan wij je ‘matchen’ met een camping. Dit kan best even duren, soms een maand of twee. Zodra we de perfecte werkplek voor je gevonden hebben, krijg je van ons je camping-overeenkomst en natuurlijk alle informatie die wij over de camping hebben over de werkzaamheden, hoe je op de camping verblijft, hoe je team eruit ziet… Alles om je ook hier zo goed mogelijk op voor te bereiden!


En dan ...

De hele administratie en het contact met de camping loopt altijd via ons. Je komt ook altijd bij ons in dienst en wij betalen dus je salaris. Geen schimmige constructies of onduidelijke afspraken dus. Alles getekend? Dan kun je ons altijd bereiken voor hulp tijdens je voorbereidingen!