Recreatiewerk

Recreatiewerk

Begint er iets bij je te kriebelen wanneer je het woord ‘recreatiewerk’ hoort? Was je altijd al dat meisje (of jongetje) dat vroeger achter het animatieteam aan hobbelde? Kortom: heb jij altijd al eens recreatiewerk willen doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Altijd al dé zomer van je leven mee willen maken? Meld je meteen aan of doe de keuzehulp en bekijk welke vacature bij jou past.


3 keer recreatiewerk

  • In een recreatieteam of juist niet?
  • Organiseer je de leukste activiteiten
  • Verzorg je een onvergetelijke vakantie


Dit wil ik!


TeamAnimation 

Met TeamAnimation kies je voor een goede begeleiding voor, tijdens en na je zomer in het buitenland. Met een team op kantoor zijn we er het hele jaar voor je!

Dit wil je lezen
Recreatiewerk Recreatiewerk Recreatiewerk

Meer over recreatiewerk

Camping of toch hotel? 

Je kunt natuurlijk recreatiewerk doen in zowel een hotel als op de camping. In een hotel zal het recreatiewerk vooral binnen plaatsvinden, terwijl op een camping toch echt het buitenzijn centraal staat. Allebei heeft het zo zijn voor- en nadelen, maar wij kiezen natuurlijk voor recreatiewerk op de camping (duh). 


Recreatiewerk op de camping

Lang geleden ging je naar de camping en daar 3 weken in het zwembad liggen, dammetjes bouwen en voetballen met je broertje of zusje. Tot iemand een goed idee had: we gaan op de camping recreatie verzorgen! Wat begon met een recreatiemedewerker, groeide uit tot een heel recreatieteam. Je kent ze wel. En waarschijnlijk dacht jij ook, toen je ze bezig zag: dat wil ik ook doen! Wij gaan je daar mee helpen. Als je solliciteert bij ons kijken wij naar je geschiktheid voor het recreatiewerk. Vinden wij je ok? Dan gaan wij je trainen en een camping zoeken die bij je past.


Activiteiten

Wanneer je recreatiewerk doet  is het niet alleen een voetbaltoernooitje organiseren of knutselen met de kids. Je gaat aan de slag in een recreatieteam en samen zorgen jullie dat de gasten de vakantie van hun leven hebben. Maar dat is natuurlijk superleuk! Wij helpen je in ieder geval op alle manieren om je werk goed te kunnen doen. En loopt het even niet zo lekker? Dan komen we langs om je te helpen.

Bij ons kan je aan de slag in de recreatie op campings in Frankrijk en Italië. Het is belangrijk dat je lang beschikbaar bent, minimaal 18 jaar oud, en dat je een goede talenkennis hebt. Vragen? Wij staan voor je klaar!


Hulp nodig of ben je er al uit?

We helpen je graag om een goede keuze te maken. We begrijpen dat een pak melk kiezen in de supermarkt makkelijker is. Je kunt natuurlijk zelf door de vacatures zoeken, maar ook de keuzehulp invullen of je direct aanmelden.