Onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs hebben al ervaring met animatiewerk. Een zomer Frankrijk of Italië hebben ze achter de rug, maar toch blijft het kriebelen. Zij delen hun ervaringen met ons, om Team4Animation weer een beetje beter te maken. Ze stellen zich hier aan je voor.

Placeholder

Lindsay

Vloggen


Ja ja, ook vloggen is een vak apart. Hoe breng je alles in beeld? Wat zijn de regels? Hoe houdt je het interessant? Lindsay weet hier alles van.

Placeholder

Maxime

Spellen


Maxime, in het midden, was dit jaar chef op een grote camping en bedacht daar de Olympiade: álle campinggasten vond het geweldig. Hoe ze het bedacht? Ze leert het je graag!

Placeholder

Bas

Ado/Show


Meneer Bas kennen sommigen van jullie al. Al wat jaartjes ervaring, ook als trainer, en weet goed om te gaan, als leraar zijnde, met de zogeheten adolescenten.


Placeholder

Maaike

Chef


Ook chef zijn vergt een aantal eisen natuurlijk. Maaike heeft met haar ervaring hier wel wat over te vertellen en dat kan zomaar eens handig zijn voor jou.

Placeholder

Kevin

Ado


Lenny de Vos, onze rood-groene vos is bedacht, ontwikkeld en tot leven gekomen door Kevin. Daarnaast weet hij alles over de ADO!

Placeholder

Evelien

Meeleeftheater


Dit is Evelien en Evelien is expert op het gebied van meeleeftheater. Hoe zorg je dat alle kids met je meegaan en het ook nog eens snappen? Hier geeft zij tips over!

Placeholder

Sanne

Over-all


Ook Sanne stond tijdens haar eerste zomer in haar eentje op een kleinere camping. Veel geleerd heeft ze daar zeker. Die info deelt ze graag met jou!

Placeholder

Dian

Over-all


In 2016 stond Dian voor het eerst op een Franse camping, in haar eentje! Hierdoor heeft zij over alle vlakken van het vak iets te vertellen. Benieuwd naar haar tips? Neem een kijkje in het handboek!

Placeholder

Jackie

Vloggen


Drie, twee, één; actie! Jackie weet alles over vloggen, camerawerk en hoe je een tof filmpje in elkaar zet! Benieuwd? Neem een kijkje!

Placeholder

Lotte

Blog


Bloggen, bloggen en nog eens bloggen. Valt niet altijd mee met het heerlijke Franse WIFI. Lotte heeft hier veel ervaring mee. Ook na de zomer. Lees haar blogs op de website!

Placeholder

Daniek

Miniclub


Zet Daniek op een camping in de miniclub en ze wordt één met de kinderen. Creatieve ideeën tot de max!

Placeholder

Maike

Creatief


Tijdens de zomer kwamen haar tekenkunsten goed van pas. Maike kan hier veel tips over geven!

Placeholder

Lauren

Zwembad


Misschien wel de gevaarlijkste plek: het zwembad! Lauren zwemt jou door alle informatie heen en zorgt dat alles goedkomt.

Placeholder

Esmee

Over-all


Miniclub? Sport? Show? Echt even geen idee wat je moet doen? Geen paniek! Esmee kan je met alles helpen!

Placeholder

Merel

Blog


De hele zomer bloggen, dat heeft Merel gedaan. Kan je hier tips over geven? Ja zeker! Haar blogs staan ook op de website. Neem snel een kijkje!

Placeholder

Esmee

Show/Dans


Esmee is onze musical-ster en kan veel goede ideeën geven uit haar eigen ervaring. Grease, Mamma Mia, Burlesque en nog veel meer!

Placeholder

Twan

Miniclub


Knutsel ideeën? Kleine spelletjes? Miniclub held Twan weet er alles van! En dat rijmt dus het is waar.

Placeholder

Jildou

Miniclub


Jildou is onze creatieveling in het verzinnen van thema’s en nog veel meer wat betreft de mini-club!