Dit zijn jouw trainers

De hele training zorgen zij voor de workshops, activiteiten, opdrachten, shows, begeleiding, avondeten en gezelligheid. Wel zo fijn dat we ze even aan je voorstellen. Houd ze te dus te vriend!

Dit is Bas. De man van de grote shows. Zes jaar geleden werkte hij voor het eerst bij Team4Animation. Van animateur tot chef animatie: Bas kan het allemaal. Op de training kan je er niet omheen: Bas is aanwezig!

Zijn specialiteit? Uit broeken scheuren.

Dit is Mees. Eén zomer gedraaid bij Team4Animation maar wel een hele lange! Mees heeft verder al jaren ervaring in animatiewerk en weet ook alles over het draaien van het voorseizoen. 

Zijn specialiteit? Als een fotomodel poseren.

Dit is Renee. In 2013 op een klein/middel grote camping gewerkt en het Team4Animation bloed is toen gaan stromen. Inmiddels doet ze sinds september de recruitment op kantoor dus je zal haar vast al hebben gesproken!

Haar specialiteit? Altijd teveel koken.

Dit is Janiek. Afgelopen zomer in haar eentje gerockt op een camping! Genomineerd voor animatrice van het jaar en staat te popelen om al haar verhalen met jullie te delen.

Haar specialiteit? Profiteren van de gouden pollepel.

Dit is Manon. Knutsels nodig voor de miniclub? Hier heeft Manon genoeg ervaring mee! Deze creatieve taarten bakster heeft er al twee zomers op zitten op verschillende camping. 

Haar specialiteit? Taarten bakken.

Dit is Mare. Met al twee zomers op middel en grote campings heeft ze genoeg ervaring met de miniclub maar ook voornamelijk de shows (check de foto alleen al). Ze kan ook heel mooi zingen. Kijk hier maar.

Haar specialiteit? YouTube-en.

Dit is Ilse. Drie jaar geleden begonnen met een zomer van haar leven op de camping en nu aan het werk op kantoor. Van administratie tot projecten tot de trainingen. Daarom kijkt zij tijdens de trainingen streng op haar horloge of alles wel op tijd gebeurt!

Haar specialiteit? Vroeg opstaan (niet dus).

Dit is Nanda. De vierde zomer voor Team4Animation komt er alweer aan. Van alles gedaan! Al twee jaar trainer, chef geweest en natuurlijk animatrice. Nanda hoor je eerder dan dat je haar ziet. Oren gespitst dus.

Haar specialiteit? Noord-Hollands spreken.

Dit is Dana. In 2012 haar eerste zomer voor Team4Animation gedraaid en daarna eigenlijk altijd blijven hangen. Regiomanager, gewerkt voor Blogs4Travel en op dit moment projectmanager van Team4Events. Wil je ook werken buiten juli en augustus? Bel Dana!

Haar specialiteit? De Douchebag Jar vullen.

Dit is Demi. Zoals je op de foto ziet zijn alle kindjes verliefd op haar. Aankomende zomer gaat Demi invallen en is het alweer haar tweede jaar als trainer. Tip: Feyenoord fans hebben al een streepje voor.

Haar specialiteit? Rotterdams praten.

Dit is Luc. Na twee zomers is Luc er helemaal klaar voor om trainer te worden. Misschien ben je hem al tegen gekomen bij je sollicitatie gesprek! Zijn grote glimlach werkt aanstekelijk en zorgt er altijd voor dat iedereen 300% geeft!

Zijn specialiteit? Wat niet?

Dit is (juf) Maaike. Al vier jaar is zij te vinden als animatrice in het zonnige Frankijk. Vooral op kleine campings kan zij haar draai vinden. Ook deze zomer laat zij haar grote glimlach weer zien op de camping.

Haar specialiteit? Een echte juf zijn.

Dit is Marie-Cécile. Je mag haar ook MC noemen. Onze Fransoos! Begonnen als stagiaire en inmiddels regelt MC de contracten met de campings en je zal haar deze zomer misschien ook nog wel tegenkomen.

Haar specialiteit? Langzaam eten.

Dit is Colin. Colin is een echte acteur. Tips nodig om te shinen op het podium? Ga naar Colin! Dit jaar op een van de grootste campings gestaan en is er helemaal klaar voor om dit aan jullie mee te geven.

Zijn specialiteit?
Rock ’n Roll-en.

Dit is Denise. Haar achtste zomer is alweer in zicht en deze zomer stuurt zij alle regiomanagers aan. Tijdens de trainingen mag je genieten van pasta a la Denise en haar skills bij de Madison!

Haar specialiteit? Inparkeren.

Dit is Iris. Sinds september begonnen op kantoor bij Team4Animation. Alles wat je op social voorbij ziet komen is door Iris haar handen heen gegaan. Zie je Iris op training? Lach dan maar naar het vogeltje!

Haar specialiteit? Vragen stellen.

Dit is Jeroen. Officieel de manager van Team4Animation, maar wees niet bang want hij is geen strenge baas zoals alle anderen. Volgens de meesten wel vaak onhandig. Hoor je iets vallen? Dan kun 9 van de 10 keer invullen wat, of juist wie, dat is. Dat laatste komt wel altijd weer goed, echt waar.

Zijn specialiteit? K3-songteksten.