Dit zijn jouw trainers

De hele training zorgen zij voor de workshops, activiteiten, opdrachten, shows, begeleiding, avondeten en gezelligheid. Wel zo fijn dat we ze even aan je voorstellen. Houd ze te dus te vriend!

Dit is Bas. De man van de grote shows. Vijf jaar geleden werkte hij voor het eerst bij Team4Animation. Van animateur tot chef animatie: Bas kan het allemaal. Op de training kan je er niet omheen: Bas is aanwezig!

Zijn specialiteit? Uit broeken scheuren.

Dit is Fay (op rechts). Fay heeft afgelopen zomer een top zomer gedraaid met kleine showtjes. Ze gaat ook aankomende zomer weer die kant op en Fay kun je tijdens de karaoke aantikken voor een liedje!

Haar specialiteit? Scriptie schrijven.

Dit is Vera. Regiomanager in de zomer en ondersteunend bij het zoeken van campings het hele jaar door op kantoor. Op de training kom je haar tegen voor de 1-op-1 gesprekken, maar ook om direct door te geven aan ‘jouw’ camping hoe leuk je bent!

Haar specialiteit? Salsa Tequila.

Dit is Jacqueline. Luistert ook naar de naam Jackie. Dit is onze vlogster. Jackie zul je voornamelijk met een camera zien lopen op de training. Dus kom je haar tegen, geef haar dan je mooiste pose! 🙂 Ook kan ze je veel vertellen over haar mooie zomer op een camping.

Haar specialiteit? Vloggen.

Dit is Demi. Demi heeft twee jaar geleden in haar eentje op de camping gestaan. Ze loopt nu stage bij ons op kantoor en helpt bij recruitment! Ook luistert ze naar de naam ‘Lenny’ aangezien zij op dit moment Lenny heeft geadopteerd en alles voor hem regelt!

Haar specialiteit? Poseren voor de foto.

Dit is Ruben. De grootste minidisco fan die je ooit zult ontmoeten. Eén zomer gewerkt bij een grote camping waar hij verantwoordelijk was voor de sportactiviteiten, plus een grote rol had in de musical Aladdin.

Zijn specialiteit? Minidisco.

Dit is Ilse &. Twee jaar geleden begonnen met een zomer van haar leven op de camping en nu aan het werk op kantoor. Je hebt haar ongetwijfeld al gesproken aan de telefoon. Op de training kijkt zij streng op haar horloge of alles wel op tijd gebeurt!

Haar specialiteit? Vroeg opstaan.

Dit is Nanda (op rechts). De derde zomer voor Team4Animation komt er alweer aan. Van alles gedaan! Vorig jaar trainer in opleiding geweest, chef geweest en natuurlijk animatrice. Nanda hoor je eerder dan dat je haar ziet. Oren gespitst dus.

Haar specialiteit? Noord-Hollands spreken.

Dit is Julia (in het midden). Julia gaat alweer richting haar derde zomer bij Team4Animation. Afgelopen zomer op een kleine camping gestaan. Lees hier haar blog.

Als er iemand houdt van animatiewerk dan is het Julia wel. Je vrolijkt er spontaan van op!

Haar specialiteit? Nutella.

Dit is Marloes. Trainer en Regiomanager komende zomer. Een brok ervaring op heel veel verschillende campings. Kom je in haar regio? Dan heb je ook nog een 1-op-1 gesprekje met haar waarin je alles kunt bespreken!

Haar specialiteit? Vlechten.

Dit is Mitchel (in het midden tussen de boom en de auto). Na drie jaar animatiewerk nu bij ons op kantoor voor Social Media (en nog veel meer). Tijdens de training zul je hem ook met de camera en microfoon zien rondrennen. Rennen is overigens een grote kwaliteit van Mitchel.

Zijn specialiteit? Druk. Heel druk.

Dit is Maaike. Al drie jaar is zij te vinden als animatrice in het zonnige Frankijk. Vooral op kleine campings kan zij haar draai vinden. Ook deze zomer laat zij haar grote glimlach weer zien op de camping.

Haar specialiteit? Selfies met kinderen.

Dit is Tim. De man van de campings. Geen contract dat niet door z’n handen is gegaan. Ook nog eens kritisch, zodat alleen op de leukste campings wordt gewerkt.

Zijn specialiteit? Ritmegevoel.

Dit is Walter. Afgelopen zomer in een team gewerkt van Team4Animation en gespecialiseerd in voetbaltoernooitjes op de camping. Aankomende zomer weer richting Frankrijk en bij Walter kun je ook terecht voor een cursus Spaans.

Zijn specialiteit? Voetbalsjaaltjes sparen.

Dit is Denise (op rechts). Trainer en Regiomanager komende zomer. Haar zevende zomer is in zicht, waarin jij misschien wel voor haar mag koken als ze bij je op de camping langskomt. Kom je in haar regio? Dan heb je ook nog een 1-op-1 gesprekje met haar.

Haar specialiteit? Inparkeren.

Dit is Mette. Al veel ervaring met werken in het buitenland maar nog niet als animatrice. Ze loopt nu stage op kantoor bij Team4Animation en Blogs4Travel. Misschien ken je haar van feestjes op Lloret of van TV bij ‘Red mijn vakantie’.

Haar specialiteit? Rob Geus verslaan op TV.

Dit is Jeroen. Officieel de manager van Team4Animation, maar wees niet bang want hij is geen strenge baas zoals alle anderen. Volgens de meesten wel vaak onhandig. Hoor je iets vallen? Dan kun 9 van de 10 keer invullen wat, of juist wie, dat is. Dat laatste komt wel altijd weer goed, echt waar.

Zijn specialiteit? K3-songteksten.