wie je tegen het lijf loopt op kantoor

Altijd al willen weten welk hoofd bij welke naam hoort?
Placeholder

Renee

Recruitment


Na een aantal zomers staat Renee nu aan het hoofd van recruitment. Zij belt, mailt en spreekt iedereen in aanloop naar de zomer!


Lees meer Alle blogs van Renee

Placeholder

Ilse

Opleiding en operatie


Ilse werkt sinds 2015 bij Team4Animation. Ze houdt zich bezig met de sollicitaties, checkt bijvoorbeeld je contract en bereidt héél veel voor, zoals de trainingsweekenden!


Lees meer Alle blogs van Ilse

Placeholder

Iris

Marketing en Branding


Iris is het gezicht van Team4Animation en verzorgt alles wat van ons online te vinden is. Alle berichten, vlogs en foto’s komen van haar hand.


Lees meer

Alle blogs van Iris

Placeholder

Luc

Stagiair


Luc is dé helpende hand bij recruitment. Hij heeft de afgelopen twee zomers gewerkt als animateur en gaat komende tijd zelfs aan de slag als trainer!


Lees meer
Placeholder

Kelly

Stagiaire


Kelly is fan van Lenny. Stiekem verdenken we haar ervan dat ze met een Lennyknuffel slaapt… Ook zie je haar tijdens je sollicitatie.


Lees meer

Alle blogs van Kelly

Placeholder

Marie-Cécile

Accountmanager


Nadat ze het campingleven leerde kennen wilde ze niets anders meer. Na haar studie Frans zoekt ze nu de leukste campings in Frankrijk, Italië en Spanje.


Lees meer
Placeholder

Monique

Stagiaire 


Monique loopt stage bij Verkoop en doet daarnaast ook nog een onderzoek voor haar studie. Wat een topper!


Lees meer
Placeholder

Cornely

Stagiaire 


Cornely is stagiaire en ondersteunt Marie-Cécile bij Verkoop. Daarnaast kun je haar ook alles vragen over de opfriscursus Frans!


Lees meer

Placeholder

Dana

Team4Events


Dana is verantwoordelijk voor Team4Events, maar je kunt haar ook tegenkomen op de training, tijdens je sollicitatie of de zomer.


Lees meer
Placeholder

Jeroen

Eigenaar


Jeroen is sinds 2009 bij ons, begonnen als animateur en ondertussen verantwoordelijk voor de hele operatie van Team4Animation.


Lees meer Alle blogs van Jeroen