wie je tegen het lijf loopt op kantoor

Altijd al willen weten welk hoofd bij welke naam hoort?
Placeholder

Renee

Hoofd recruitment


Na een aantal zomers staat Renee nu aan het hoofd van recruitment. Zij belt, mailt en spreekt iedereen in aanloop naar de zomer!


Lees meer Alle blogs van Renee

Placeholder

Dionne

Stagiaire Recruitment


Dionne studeert toerisme management en loopt 20 weken stage bij recruitment. Daarnaast zal ze onderzoek gaan doen naar de buitenlandse markt.

Lees meer

Placeholder

Iris

Marketing en Branding


Iris is het gezicht van Team4Animation en verzorgt alles wat van ons online te vinden is. Alle berichten, vlogs en foto’s komen van haar hand.


Lees meer

Alle blogs van Iris

Placeholder

Kimberly

Stagiaire Marketing en Branding


Kimberly gaat samen met Iris over de Marketing en Branding en studeert daarnaast ook nog eens af bij Team4Animation. We zijn nu al nieuwsgierig naar al haar plannen …

Lees meer
Placeholder

Marie-Cécile

Accountmanager


Nadat ze het campingleven leerde kennen wilde ze niets anders meer. Na haar studie Frans zoekt ze nu de leukste campings in Frankrijk, Italië en Spanje.


Lees meer
Placeholder

Monique

Verkoop


Monique loopt stage bij Verkoop en doet daarnaast ook nog een onderzoek voor haar studie. Wat een topper!


Lees meer
Placeholder

Janiek

Junior manager


Janiek kunnen we hét gezicht noemen van Team4Animation, je kunt haar namelijk op de homepage van de website bewonderen. Naast modellenwerk houdt ze zich bezig met eigenlijk alles: van training tot de zomer.


Lees meer
Placeholder

Daan

Stagiair training


Daan ondersteunt collega Janiek bij de trainingen en draagt ook z’n steentje bij aan recruitment. Daarnaast is hij al jaren actief als animateur.

Lees meer
Placeholder

Sjim

Stagiair programma’s


Zie je een animatieprogramma van Team4Animation? Zeker weten dat Sjim hier dan iets mee te maken heeft …

Lees meer
Placeholder

Wout

Planning, programma’s en begeleiding


Wanneer je meer wilt weten over animatiewerk in Nederland ben je bij Wout aan het juiste adres! Zijn functie wordt ook wel omgeschreven als planning, programma’s & begeleiding.

Lees meer
Placeholder

Luc

Recruitment


Luc is dé helpende hand bij recruitment. Hij heeft de afgelopen twee zomers gewerkt als animateur en gaat komende tijd zelfs aan de slag als trainer!


Lees meer
Placeholder

Dana

Team4Events


Dana is verantwoordelijk voor Team4Events, maar je kunt haar ook tegenkomen op de training, tijdens je sollicitatie of de zomer.


Lees meer
Placeholder

Richard

Oprichter


Richard is de oprichter van Team4Animation: in 2010 is hij met een kleine club mensen begonnen – het resultaat mag er zijn!


Lees meer

Alle blogs van Richard