wie je tegen het lijf loopt op kantoor

Altijd al willen weten welk hoofd bij welke naam hoort?
Placeholder

Renee

Hoofd recruitment


Na een aantal zomers staat Renee nu aan het hoofd van recruitment. Zij belt, mailt en spreekt iedereen in aanloop naar de zomer!


Lees meerAlle blogs van Renee

Placeholder

Ilse

Opleiding en operatie


Ilse werkt sinds 2015 bij Team4Animation. Ze houdt zich bezig met de sollicitaties, checkt bijvoorbeeld je contract en bereidt héél veel voor, zoals de trainingsweekenden!


Lees meer Alle blogs van Ilse

Placeholder

Iris

Marketing en Branding


Iris is het gezicht van Team4Animation en verzorgt alles wat van ons online te vinden is. Alle berichten, vlogs en foto’s komen van haar hand.


Lees meer

Alle blogs van Iris

Placeholder

Luc

Recruitment


Luc is dé helpende hand bij recruitment. Hij heeft de afgelopen twee zomers gewerkt als animateur en gaat komende tijd zelfs aan de slag als trainer!


Lees meer
Placeholder

Kelly

Lenny en recruitment


Kelly is fan van Lenny. Stiekem verdenken we haar ervan dat ze met een Lennyknuffel slaapt… Ook zie je haar tijdens je sollicitatie.


Lees meer

Alle blogs van Kelly

Placeholder

Tjarda

Recruitment


Voor even werkt deze achttienjarige schone bij Team4Animation, daarna gaat ze haar kennis verbreden bij Team4Events. Kort maar krachtig, zullen we dan maar zeggen.


Lees meer
Placeholder

Marie-Cécile

Accountmanager


Nadat ze het campingleven leerde kennen wilde ze niets anders meer. Na haar studie Frans zoekt ze nu de leukste campings in Frankrijk, Italië en Spanje.


Lees meer
Placeholder

Monique

Verkoop


Monique loopt stage bij Verkoop en doet daarnaast ook nog een onderzoek voor haar studie. Wat een topper!


Lees meer
Placeholder

Cornely

Verkoop


Cornely is stagiaire en ondersteunt Marie-Cécile bij Verkoop. Daarnaast kun je haar ook alles vragen over de opfriscursus Frans!


Lees meer

Placeholder

Janiek

Animatieprogramma’s


Janiek kunnen we hét gezicht noemen van Team4Animation, je kunt haar namelijk op de homepage van de website bewonderen. Naast modellenwerk houdt ze zich vooral bezig met de verschillende soorten animatieprogramma’s.


Lees meer
Placeholder

Dana

Team4Events


Dana is verantwoordelijk voor Team4Events, maar je kunt haar ook tegenkomen op de training, tijdens je sollicitatie of de zomer.


Lees meer
Placeholder

Richard

Oprichter


Richard is de oprichter van Team4Animation: in 2010 is hij met een kleine club mensen begonnen – het resultaat mag er zijn!


Lees meer

Alle blogs van Richard