Wie je tegen het lijf loopt op kantoor

Altijd al willen weten welk hoofd bij welke naam hoort? Dan zit je op deze pagina goed. Benieuwd wie onze trainers zijn die je tegenkomt op de training? Klik dan hier.

Placeholder

Richard

Eigenaar


Richard is de oprichter van Team4Animation: in 2010 is hij met een kleine club mensen begonnen – het resultaat mag er zijn!


Lees meer

Alle blogs van Richard


Placeholder

Jeroen

Mede-Eigenaar


Jeroen is sinds 2009 bij ons, begonnen als animateur en ondertussen verantwoordelijk voor de hele operatie van Team4Animation.


Lees meer Alle blogs van Jeroen

Placeholder

Marie-Cécile

Accountmanager


Nadat ze het campingleven leerde kennen wilde ze niets anders meer. Na haar studie Frans zoekt ze nu de leukste campings in Frankrijk, Italië en Spanje.


Placeholder

Walter

Accountmanager


Van animateur tot accountmanager. Walter heeft het allemaal gedaan. Nu kletst hij met alle eigenaren en zorgt ervoor dat ze komende zomer top-animatie hebben!


Placeholder

Mitchel

Recruitment


Mitchel werkt sinds 2014 bij Team4Animation. Met hem heb je contact over jouw sollicitatie. Ook maakt hij de foto’s, filmpjes en zorgt hij voor alles op Social Media.


Lees meer Alle blogs van Mitchel 

Placeholder

Ilse

Recruitment


Ilse werkt sinds 2015 bij Team4Animation. Ze houdt zich bezig met de sollicitaties, checkt bijvoorbeeld je contract en bereidt héél veel voor, zoals de trainingsweekenden!


Lees meer Alle blogs van Ilse
Placeholder

Dana

Team4Events


Dana is verantwoordelijk voor Team4Events, maar je kunt haar ook tegenkomen op de training, tijdens je sollicitatie of de zomer.


 

We hebben vacatures!

Op dit moment staan er vacatures open om ons team op kantoor te versterken! Pak nu je kans door te solliciteren.

Naar de vacatures