Wie je tegen het lijf loopt op kantoor

Altijd al willen weten welk hoofd bij welke naam hoort? Dan zit je op deze pagina goed. Benieuwd wie onze trainers zijn die je tegenkomt op de training? Klik dan hier.

Placeholder

Richard

Eigenaar


Richard is de oprichter van Team4Animation: in 2010 is hij met een kleine club mensen begonnen – het resultaat mag er zijn!


Lees meer

Alle blogs van Richard


Placeholder

Jeroen

Operationeel Manager


Jeroen is sinds 2009 bij ons, begonnen als animateur en ondertussen verantwoordelijk voor de hele operatie van Team4Animation.


Lees meer Alle blogs van Jeroen

Placeholder

Tim

Accountmanager


Tim is in 2010 begonnen als animateur. Na zijn studie Frans is hij in 2013 begonnen als accountmanager om de mooiste campings te vinden.


Lees meer Alle blogs van Tim
Placeholder

Vera

Assistent Accountmanager


Vera werkt sinds 2014 bij ons om de mooiste campings te vinden. Ook is ze regiomanager in de zomer!


Lees meer
Placeholder

Mitchel

Recruitment


Mitchel werkt sinds 2014 bij Team4Animation. Met hem heb je contact over jouw sollicitatie. Ook maakt hij de foto’s, filmpjes en zorgt hij voor alles op Social Media.


Lees meer Alle blogs van Mitchel 

Placeholder

Ilse

Recruitment


Ilse werkt sinds 2015 bij Team4Animation. Ze houdt zich bezig met de sollicitaties, checkt bijvoorbeeld je contract en bereidt héél veel voor, zoals de trainingsweekenden!


Lees meer Alle blogs van Ilse
Placeholder

Dana

Team4Events


Dana is verantwoordelijk voor Team4Events, maar je kunt haar ook tegenkomen op de training, tijdens je sollicitatie of de zomer.


Placeholder

Mette

Stagiaire


Mette is het eerste halfjaar van 2017 op kantoor te vinden als Content en Recruitment staigiaire. Haar zie je bij de sollicitatierondes en spreek je op de training!  Ook zal zij haar witte lach vaak op social media laten zien.


Lees meer

Placeholder

Demi

Stagiaire


Demi loopt tot de zomer van 2017 stage. Haar ga je tegenkomen bij de sollicitatiegesprekken, maar zij is ook verantwoordelijk voor de Lenny Club dit seizoen. Of ze ervaring heeft met animatiewerk? Jazeker, in 2015 stond zij op de camping!  


Lees meer