Opfriscursus Frans

Fris je kennis op over de Franse taal

Als je bij ons langs komt dan vragen wij je naar je niveau Frans, en tijdens het gesprek testen we dit ook. Voor 90% van de campings waar we werken, is de spreekvaardigheid belangrijk.

Voor de één is het een poos geleden, voor de ander is Frans spreken een grote uitdaging. Geen probleem voor ons: je hoeft het sowieso écht niet vloeiend te spreken, en grammatica en vervoegingen zijn we zelf ook niet zo goed in. Het gaat erom dat je de taal dúrft te spreken: ook daar helpen we je graag mee op weg met onze opfriscursus Frans!

Als je bent aangenomen krijg je onze opfriscursus: 40 pagina’s Franse spreekvaardigheid, gemaakt door ervaren animateurs die inmiddels docent Frans zijn. Daarnaast een hoop tips over hoe je makkelijke een taal verwerft, en apps die wij aanraden om mee aan de slag te gaan. Helemaal geschreven op het werk wat je gaat doen dus!

Nog extra hulp nodig? Meld je dan aan voor de cursusavonden op ons kantoor in Woerden: drie avonden waar een Franse expert (en animatrice) je nog verder op weg helpen met het spreken van de taal! Ook hier gaan we niet de grammatica erin rammen, maar laten we vooral zien hoe makkelijk het kan zijn.