Informatie voor scholen

U ziet dagelijks jongeren die klaar zijn voor een fantastische ervaring in het buitenland. Wij weten als geen ander dat een ervaring in het buitenland erg goed is voor de ontwikkeling van jongeren. Het spreken van een vreemde taal is uiteraard erg belangrijk voor de toekomst. Wij hebben vijftien jaar ervaring in Frankrijk en Italië, waar jaarlijks via ons 200 jongeren aan de slag gaan als animateur of animatrice op een camping. 

Wij komen graag langs op uw school of opleiding. Hieronder vindt u de mogelijkheden.

Wij verzorgen uw les Frans HAVO 5/ VWO 5 + 6
Als docent(e) Frans weet u als geen ander hoe belangrijk het is dat uw leerlingen ook mondeling de taal spreken. Echter, het centraal eindexamen is enkel schriftelijk. Dat weten uw leerlingen maar al te goed. Wij hebben een lespakket ontwikkeld waarin wij in 45 minuten kunnen laten zien hoe belangrijk de Franse taal is en hoeveel uw leerlingen eigenlijk al kunnen spreken. Daarnaast vertellen wij uw leerlingen graag wat zij allemaal kunnen betekenen in de toekomst en hoe zij de zomer van hun leven kunnen krijgen als zij de Franse taal blijven oefenen. Deze les is dus zowel leerzaam als informatief voor uw leerlingen! Ook behoort onze deelname bij taaldorpen tot de mogelijkheden. Uw leerlingen mogen bijvoorbeeld bij ons komen solliciteren op vakantiewerk in Frankrijk of inchecken op een camping.

Presentatie op HBO / WO
Wij komen graag langs om een presentatie te geven over Team4Animation. Niet alleen ons verhaal, maar een authentiek verhaal samen met een medewerker die eerder voor ons in Frankrijk en/of Italië heeft gewerkt. Wij willen uw studenten laten zien hoe zij een vreemde taal kunnen inzetten en hoe zij een fantastische en leerzame zomer tegemoet kunnen gaan. Naast werk in de zomer hebben wij altijd stagemogelijkheden gedurende het hele jaar op ons kantoor in Woerden. Onze presentatie is interessant voor iedere student, maar met name bij de PABO, toeristische opleidingen, sportopleidingen, communicatieopleidingen en vreemde talen (lerarenopleiding of taal&cultuur).

Maatwerk is bij ons gratis
Wij hebben veel kennis, u heeft misschien veel wensen. Graag komen wij langs om kennis te delen en te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wij vertellen graag aan heel Nederland hoe zij de zomer van hun leven kunnen beleven. Op welke manier dan ook.
Alle vormen van voorlichting zijn gratis.

Ik ben geïnteresseerd!
Wij zijn nu al enthousiast om met u in contact te komen!
Stuur een mail naar info@zomerjobs.nl of bel 085 029 8885.
Uw contactpersoon is Jeroen Fermont.