Klaar met je opleiding en meteen werkervaring opdoen? Wij bieden échte werkervaringsplaatsen aan. Geen verkapte stage of gratis werk, maar begeleiding, eigen projecten, en een eigen plaats in ons team.

Communicatie en marketing

Ben je gek op animatiewerk en campings, en ben je virtuoos met tekst en beeld? Zijn bloggen en social media jou op het lijf geschreven?

Bij ons mag je het hele jaar facebooken, Instagrammen en bloggen. Jij beheert onze grote community van animateurs en begeleidt ze in het bloggen en vloggen (en soggen).

Je doet een fantastische ervaring op met online marketing in een klein team die de kneepjes van het vak kent.

Elk jaar gaan er ruim 200 animateurs en animatrices bij ons aan de slag op campings in Frankrijk en Italie. Al deze mensen beleven de zomer van hun leven en dit levert natuurlijk veel verhalen op. Dáár ga jij mee aan de slag!

Werving en selectie

Heb je een studie gedaan richting toerisme, eventmanagement of HR? Wij hebben elk jaar een enorme uitdaging!

Voor 150 campings in Frankrijk en Italië zoeken we elk jaar meer dan 200 animateurs en animatrices. Die moeten lang beschikbaar zijn, meestal goed Frans spreken én natuurlijk ook leuk en zelfstandig genoeg zijn om het werk aan te kunnen. Elk jaar is het een grote uitdaging deze mensen te vinden.

Jij gaat hier samen met onze recruiter mee aan de slag en zo doe je alle ervaring in dit proces op. Je hebt een actieve rol in de selectieprocedure, ondersteunt en optimaliseert ons proces, coördineert de trainingen.. We willen dat je alle kanten van ons werk leert kennen en ervaring opdoet op heel veel vlakken.


Een werkervaringsplaats bij ons betekent dat je uit mag gaan van 100% begeleiding en coaching. Je krijgt je eigen projecten en mag altijd aankloppen voor vragen. Dit betekent ook dat je fouten mag maken, daar leer je van.

Je krijgt een maandelijks loon en reiskostenvergoeding. Verder ga je natuurlijk mee met teamuitjes, animatietrainingen en zit je in de zomer in Frankrijk of Italië. De voorkeur gaat altijd uit naar animateurs of animatrices van ‘eigen stal’.

Vragen of interesse? Neem contact op met Jeroen (jeroen@team4animation.nl / 085 029 8885)