Jouw functie als Troubleshooter

Troubleshooter bij Team4Animation is een functie waar je extreem flexibel voor moet zijn. Het vraagt veel van je maar daar krijg je een unieke ervaring voor terug! 

Troubleshooter word je als je al minimaal een jaar bij ons hebt gewerkt en dit natuurlijk zelf graag wilt doen. Hoe je zomer er precies uit gaat zien, weet niemand.

Invallen
Dit is het uiteindelijke doel. Je gaat invallen op een camping. Als troubleshooter ben je echter een flexibele invaller, dus het kan zijn dat je 4 dagen op een camping werkt om een gat te vullen, dan een paar dagen op een andere camping bent om een animator te ondersteunen, en vervolgens nog twee weken het seizoen afmaakt op een andere camping.

In de auto
In de tussenperiodes, als je niet invalt, rijd je meestal mee met een regiomanager. Je ondersteunt deze op de camping en met de administratie. Alle dagen in de auto krijg je ook gewoon betaald, je krijgt een maaltijdvergoeding van €10 per dag en overnachtingen worden ook door ons geregeld. Erg gezellig en je ziet heel Frankrijk aan je voorbij vliegen!


Niet iedereen kan troubleshooter worden: je hebt er aardig wat uithoudings- en aanpassingsvermogen voor nodig. Je kan je sowieso aanmelden als invaller, wij maken een selectie van troubleshooters. Het belangrijkste is flexibiliteit: hoe leuk het ook kan zijn om met een regiomanager mee te rijden, je moet er altijd rekening mee houden dat je misschien op je eerste werkdag al geplaatst wordt op een camping waar je het seizoen af maakt. Kortom: je kunt nergens van uit gaan.

Lijkt dit je wat? Neem dan contact met ons op!