Zoek je een stage waar het allemaal nét even anders gaat? Waar je niet in een vastgesteld proces komt te werken, maar juist zelf nadenkt over hoe je een proces vormgeeft? 

Bij ons kom je in een écht jong team (24 – 29 jaar) dat vol passie bezig is met het werk. En jij hebt binnen dat team een volwaardige plek. Begeleiden en coachen zit ons in het bloed, dus je steekt ook echt wat van je stage op. Maar bovenal werk je keihard mee in ons team aan een geweldig resultaat waar we elk jaar weer supertrots op zijn.

De stagevacatures voor september 2016 – januari 2017 zie je hieronder. Al onze stage zijn op HBO/WO-niveau.

Stage Franse taal

Zoek je een (afstudeer)stage voor hbo of universiteit? Vanaf september 2016 en januari 2017 zoeken we een Franssprekende stagiar(e). 

We zoeken een stagiair die een stageopdracht wil uitvoeren om de verkoop van animatieprogramma’s in Frankrijk te verbeteren. Je ondersteunt ook in het contact met de Franse campings.

Je werkzaamheden zijn onder andere

 • Beheren van je eigen projecten m.b.t. verkoop
 • onderhouden van contact met Franse campings
 • De accountmanager ondersteunen bij buitenlandse beurzen
 • vertalen van CV’s van ons personeel
 • personeel voorstellen bij campings
 • ondersteuning bij de organisatie en planning van de animatietrainingen
 • geven van workshop Franse taal en cultuur op de animatietraining
 • een belangrijke rol in de cursus Frans voor ons personeel
 • je woont regelmatig sollicitatierondes bij
 • voorlichting en promotie bij hbo’s en universiteiten
 • ondersteunen van on- en offline marketing

Voor deze vacature moet je dus goed Frans spreken. Je voorgangers in deze functie studeerden voornamelijk Franse taal en cultuur. Je moet zelfstandig kunnen werken en niet bang zijn de telefoon op te pakken en een +33-nummer te bellen.

Ervaring met campingwerk, werk in het buitenland of animatiewerk zijn een dikke pré.

Marketing, communicatie, werving en selectie

Zoek je een superuitdagende stage waar je flink aan het werk wordt gezet?

Team4Animation bestaat sinds 2010 en elk jaar leveren wij op 150 campings in Frankrijk en Italië een animatieservice. Het belangrijkste aan deze service is het beste, meest enthousiaste en leukste animatiepersoneel met de grootste talenknobbels. Oh, en ze moeten ook nog lang beschikbaar zijn in de zomer.

Die mensen komen niet aanwaaien. Van oktober tot de zomer zijn we druk bezig met campagnes en strategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Zo af en toe een feestje, voorlichtingen, presentaties op scholen en heel, heel veel online marketing. Uiteindelijk is het doel zo’n 2500 sollicitanten binnen te slepen waarvan we er elk jaar ongeveer 170 aannemen (+50 oud-medewerkers die terugkomen).

Jij gaat hiermee helpen. Dat betekent meedenken en veranderen van onze processen. Waar zit die doelgroep? Hoe drukken we op de juiste knoppen om die mensen bij ons te laten solliciteren?

Je studeert ‘iets’ met communicatie, marketing, toerisme of HR. Bij voorkeur heb je ook iets met campings en animatiewerk. Verder ben je een beest op Snapchat, Facebook, Insta en andere social media.

Wil je op een andere manier leren communiceren, denken en werken? Geen mainstream stage waar je in een vastgesteld proces werkt, maar zelf met goede ideeën komen? Wij zitten er klaar voor!

We zoeken iemand voor de periode van september tot januari of van februari tot juni.

Stage Communitymanager

voor onze blogs op Kids-Campings.com en Glamping.nl zoeken we een stagiair voor het communitymanagement. 

Kids-Campings.com is een overzicht voor Nederlandse vakantiegangers die op zoek zijn naar goede campings met Nederlandstalige animatie. Hier vinden ze alle campings waar we vanuit Team4Animation personeel plaatsen. Behalve dit overzicht, is er een actieve bloggerscommunity die blogt over de campings, maar ook regio’s en lifestyle.

Glamping.nl is een samenwerking met onze partner Vacanceselect. Wij beheren voor hen deze site/blog en zorgen voor de content. Hier is ook een bloggerscommunity actief die publiceert over accommodaties, campings, regio’s en lifestyle.

Als stagiair Communitymanagement ga je bezig met het contact met onze bloggers en zorg je voor een duidelijke planning van tijd, onderwerpen en aansturing van de community.

Je bent hierbij ook de eindredactie en checkt alle blogs op leesbaarheid en schrijfstijl. Tegelijk ben je merkmarketeer voor deze twee sites en zorgt voor de zichtbaarheid op social media: hiervoor krijg je ook een budget die je onder andere in advertenties op facebook/Instagram gaat investeren. Verder zorg je voor offpage marketing, en onderhoudt dus externe relaties met sites, magazines en evenementen die gericht zijn op de doelgroepen van onze sites.

Je studie? Dat kan van alles zijn: journalistiek, eventmanagement, toerisme of ‘iets’ met marketing en communicatie. Belangrijk is in ieder geval dat je een echte taalnazi bent en kritisch door teksten heen gaat. Hiernaast ben je georganiseerd en zorg je dat anderen hun afspraak nakomen.

Leuk? Dachten wij ook. Lees de rest hieronder!

Stagiaire Lenny Club

Ben jij onze nieuwe Lenny? Om de hele operatie Lenny Club op poten te zetten voor 2017 zoeken we een stagiair Toerisme, Small Business, of marketing en communicatie.

De Lenny Club is sinds de zomer 2015 te vinden op 14 campings in Frankrijk. Alle info over Lenny vind je op lennyclub.nl.
De Lenny Club is binnen Team4Animation een operatie op zich: er komt veel extra materiaal en eigen animatieprogramma’s bij kijken: de logistieke operatie hiervan (bestellen van nieuwe promotieartikelen, CD’s, kleding, posters) ga jij regelen.

Tijdens de animatietrainingen ben jij ook degene die onze medewerkers informeert over Lenny en geef je de animateurs die met Lenny Club gaan werken extra informatie over de programma’s en de filosofie van de Lenny Club.

De site van Lenny kan ook wel een opfrisbeurtje gebruiken en misschien heb je leuke ideeën voor een blog of iets anders creatiefs. Je mag je helemaal uitleven, want jij bent het ‘baasje’ van Lenny!

Je studie is gericht op communicatie en marketing, toerisme of iets als small business. Je moet flink kunnen plannen, met je eigen budget kunnen werken en veel initiatief durven nemen. Natuurlijk krijg je volop begeleiding, maar zelfstandigheid (en een steekje los) zijn wel mooi meegenomen om bij ons op kantoor te werken.

Je bent ‘merkmarketeer’ van Lenny en zorgt dus ook voor exposure op social, online en bij events als het NK Mascotte.

We zoeken iemand voor de periode van september tot januari of van februari tot juni.

Ben jij het nieuwe baasje van Lenny?

Kersen op de taart

De stagevergoeding is €325 per maand, op basis van 5 dagen per week. In overleg is een stageweek van 3 of (bij voorkeur) 4 dagen mogelijk. Als je geen OV hebt, krijg je reiskostenvergoeding.

Je wordt altijd goed begeleid door ons en je krijgt ruimte voor je onderzoek. Onze eigen stages, onderzoeken en scripties zitten nog vers in ons hoofd, dus we weten waar jij mee bezig bent.

Het kantoor ligt lekker centraal, in Woerden (15 minuten reizen vanaf Utrecht CS).

Er is de mogelijkheid (graag zelfs!) om je stage te verlengen met een werkperiode in Frankrijk. Je komt snel in aanmerking voor een functie als troubleshooter of zelfs regiomanager.

Je doet mee als trainer (in opleiding) aan onze animatietrainingen. Gaafste wat je ooit hebt gedaan.

We vragen alleen soms een stukje taart. Sowieso op je eerste stagedag, je laatste dag en alle gelegenheden dat er iets te vieren is. In ruil daarvoor kom je soms met buikpijn van het lachen thuis.

Solliciteren doe je door je CV en motivatie te mailen naar jeroen@team4animation.nl. Verdiep je in onze organisatie door deze site door te nemen, wat blogs te lezen en onze filmpjes te kijken op YouTube.

Vragen? We beantwoorden ze graag!