Regiomanager in opleiding

Als je de nodige zomers er op hebt zitten en je echt klaar bent voor de ultieme uitdaging, kan je aan de slag als regiomanager. Je moet een olifantenhuid hebben, supergoed Frans spreken en vooral niet teveel hechten aan vrije tijd. Denk jij hier in 2020 klaar voor te zijn? Ga dan in 2019 het opleidingstraject in…

Regiomanager In Opleiding


Je bent ons visitekaartje, probleemoplosser en sociaal werker in Frankrijk, Spanje of Italië. Dat is dus met de animateurs, maar ook veel met campingbazen praten. Goed Frans spreken is dus echt geen overbodige luxe.

Je dag
’s Ochtends op tijd je bed uit, tent inpakken, matje oprollen en bellen met kantoor wat er vandaag moet gebeuren. Als je klaar bent op de camping waar je geslapen hebt je bezoek goed afsluiten en in de auto.

Als je mazzel hebt hoef je maar honderd, tweehonderd kilometer te rijden, maar vaak is het meer. Je bezoekt gemiddeld zo’n 2 á 3 campings op een dag.

’s Ochtends weet je niet waar je ’s avonds je tent weer op zet: er is geen vaste planning.

Telefoon: kantoor of een animateur die hulp of advies nodig heeft. Of een campingbaas die boos is omdat een animateur de miniclub niet heeft geveegd: er gebeurt van alles in zo’n zomer, en jij mag het allemaal op gaan lossen.


Dankbaar werk? Ja en nee. De animateurs vinden het gezellig, handig en goed dat je langskomt, dat geldt ook voor de camping. Tegelijk kan je heel veel energie stoppen in het oplossen van een probleem, maar het loopt toch niet goed af. Dat is natuurlijk even slikken.

Je moet over een flinke dosis empathisch vermogen beschikken, extreem flexibel zijn, kunnen coachen, graag autorijden. Je moet altijd snel schakelen tussen verschillen situaties (en talen/culturen) en probleemoplossend denken. Kortom, we vragen nogal wat van je.

Daarom… Een opleidingstraject!

Het werk als regiomanager kun je maar op één manier echt leren: in de auto met een regiomanager samen. Leren door te doen, door te ervaren en steeds meer verantwoordelijkheid kunnen nemen. Je vertrekt samen naar Frankrijk, Italië en/of Spanje en je gaat meehelpen bij de werkzaamheden van de regiomanager. Jij als regiomanager IO bent flexibel, het kan zijn dat je wisselt van regiomanager en dat je tijdelijk op campings blijft om de animateur weer op de goede weg te helpen. Ook kan het zijn dat je tussentijds invalt (bijvoorbeeld bij ziekte) op een camping. Uiteindelijk zul je de laatste periode van de zomer op een camping animatiewerk gaan doen, met de hele ervaring als regiomanager op zak.

De verwachtingen en voorwaarden


  • Let op: Team4Animation only. Je hebt dus minimaal een zomer voor ons gewerkt, liefst twee.
  • Je bent 20 jaar of ouder en spreekt een leuk woordje Frans en prima Engels. Goed genoeg om te kunnen communiceren met camping-eigenaren.
  • Je bent beschikbaar in juli en augustus (volledig);
  • Je werkt als troubleshooter, maar hebt de potentie om regiomanager te worden;
  • Je verdient hetzelfde als troubleshooter, maar krijgt een maaltijdvergoeding zolang je meerijdt met de regiomanager;
  • Je bent je ervan bewust dat het een opleiding is, maar dat je aan het einde van de zomer ook nog een deel animatiewerk op een camping zal gaan doen (op invalbasis);
  • Flexibiliteit to the max. Zoals je al las in de beschrijving ‘van je dag’ weet je ‘s-ochtends soms niet waar je ‘s-middags bent. Soms lange dagen en veel kilometers, maar het is het meer dan waard! Simpel, wat de regiomanger doet, doe jij ook.
  • Je hebt meteen de kans om in 2019 bij de trainingen te zijn om als regiomanager te werken (met bijbehorend salaris). Lees er meer over hiernaast.

Gegarandeerd regiomanager?


Als regiomanager spreek je goed Frans en ben je de hele zomer beschikbaar in 2019 en 2020. Ook kun je tijd vrij maken voor het geven van de trainingen in 2020. Het is dus echt een grote pré wanneer je hier in 2019 al klaar voor bent. Aan het einde van de zomer bespreken we met je wat de mogelijkheden voor je zijn. Niemand kan de toekomst voorspellen, zelfs Team4Animation niet. Simpel gezegd: deze vacature zou niet open staan als we niet zouden voorspellen dat er volgend jaar geen functie als regiomanager te vervullen is. 

Iets voor jou?

Pak dan je telefoon vliegensvlug en bel naar Jeroen. Je kunt ‘m bereiken op 06-11641848 of mailen op jeroen@team4animation.nl.