Werkervaringsplaats Accountmanagement (Frankrijk)

Zoek je een HBO / WO werkervaringsplaats na je studie Franse taal & cultuur of een vergelijkbare opleiding waar je jouw Franse kwaliteiten in de commerciële praktijk wil brengen? Vanaf september 2017 hebben we de perfecte werkevaringsplaats voor jou beschikbaar. Je leert alle ins en outs van het werken met nos amis les Français

Vanaf september 2017

HBO / WO

Franse taal: Check!

Heb jij een opleiding gevolgd, maar wil je nu juist aan de slag om je commerciële kwaliteiten te verbeteren? Dan helpen we je daar graag bij met deze werkervaringsplaats. Je ondersteunt Tim, onze accountmanager Frankrijk. Je krijgt snel verantwoordelijkheden en zo zorgen jullie er samen voor dat jullie de Team4Animation-service verkopen in Frankrijk.

Wat je gaat doen en leren
De dag begin je samen met Tim om te bespreken wat jullie gaan doen tijdens de dag. Verder doe je mee tijdens vergaderingen en denk je mee in de keuzes om het animatiepakket nog beter te kunnen verkopen. Je onderhoudt contact met de campings waarmee we werken en je zorgt ervoor dat iedere (potentiële) klant een goede offerte of contract krijgt. Vervolgens heb jij de verantwoordelijkheid dat de opvolging.

Tijdens sollicitatiegesprekken met nieuwe medewerkers help je de collega’s van recruitment met het bepalen van het niveau Frans. Kandidaat aangenomen? Dan ga je op basis van het profiel dat recruitment heeft samengesteld bepalen waar we de medewerker gaan plaatsen. Perfecte match gevonden? Dan ga je de camping overtuigen!

Yes. Weer 0033 bellen!

Voor deze vacature moet je dus goed Frans spreken. Je voorgangers in deze functie studeerden bijvoorbeeld Franse taal en cultuur. Je moet zelfstandig kunnen werken en niet bang zijn de telefoon op te pakken en een +33-nummer te bellen.

Wie je bent, en wat je krijgt

  • Je bent communicatief vaardig en durft te verkopen
  • Je spreekt en schrijft goed Frans (C1 of hoger)
  • Je bent niet bang om nieuwe dingen te leren en daarbij fouten te maken
  • Je opleidingsniveau is HBO / WO
  • We maken iedere maand €450 over o.b.v. 5 dagen.
  • Je komt te werken in een geweldige werksfeer
  • In de zomer zit je in Frankrijk en leer je alle hoeken en gaten van het land kennen

Ja dit wil ik (of niet)

We zijn benieuwd waarom je deze werkervaringsplek graag wil. Je mag ons meteen bellen, of het sollicitatieformulier invullen.

Solliciteer direct

Wil je meer weten?
Dan moet je bij Jeroen zijn!

Bellen: 085 029 8885
jeroen@team4animation.nl

In beeld

Sollicitatieprocedure

Zo weet je precies waar je aan toe bent…

Solliciteren

Dat doe je via onze website. Kom je er niet uit? Dan bel je ons gewoon op.

Bellen

Binnen een paar dagen krijg je van ons een telefoontje. Even kennis maken. Klikt ‘t? Dan plannen we een gesprek in.

Gesprek op kantoor

Je komt bij ons langs in Woerden. Jij ziet ons en wij zien jou. Alle ins en outs gaan we bespreken. Dit is ‘hét’ sollicitatiegesprek!

Deal or no deal?

Tijdens het gesprek hoor je wanneer je weer van ons hoort. Natuurlijk willen we er allebei nog even goed over nadenken. Deal or no deal?